Ob iskanju popolne vadbe vam lahko od zdaj naprej na enem mestu pomaga spletna telovadnica Varuh zdravja. Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim Vzajemna vaše zdravje ne le zavaruje, temveč vam tudi pomaga zanj skrbeti, ga ohranjati, in to brezplačno.
Medtem ko se svet okoli nas vrti s svetlobno hitrostjo, se verjetno vedno bolj zavedamo, da je naš čas dragocen. Zato ne izgubljajte časa in denarja z vožnjo v fitnes centre. Aktivnosti se lahko lotite kjerkoli, kjer se počutite sproščene, in tako tudi pozabite na tiho ocenjevanje drugih vadečih v fitnes centrih.

Z registracijo si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

Ob vstopu na spletno mesto www.varuhzdravja.si izberite cilj, ki ga želite doseči, na podlagi vaše izbire pa bo ekipa športnih strokovnjakov vsak teden brezplačno pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje.

Ob vpisu na spletno mesto lahko izbirate med petimi super cilji:
- zdravo hujšanje,


- fit in izoblikovano telo,
- gibljivost in mobilnost telesa,
- sprostitev za dušo in telo,
- zdravje in dobro počutje.

Varuh_zdr_SLIKA

Začnite še danes in vstopite v največjo slovensko spletno telovadnico! Čaka vas velika izbira vrhunskih vadb z neomejenim dostopom do zgodovine preteklih vadb. Vadbeni program je povsem brezplačen in popolnoma razumljiv, saj vse vadbe potekajo v slovenskem jeziku in so pripravljene tako, da jim lahko sledite tudi tisti, ki morda še nimate prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami.

Naj bo tudi vaš zdravi duh v zdravem telesu. Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje na vsakem koraku ter se preizkusite v spletni vadbi po vaši meri.