Zdravje

Pomlajene znane Slovenke: 'Botoks je preteklost!'

Oglasno sporočilo
26. 2. 2018, 08.03
Posodobljeno: 26. 2. 2018, 09.55
Deli članek:

Botoks je 'out'! Čeprav ta način pomlajevanja in operativni posegi zategovanja kože postajajo vedno bolj priljubljeni, pa lahko imajo tudi zastrašujoče posledice in vsekakor delujejo zelo izumetničeno.

Brez skrbi, gubic in močnih izraznih črt se lahko znebite tudi na popolnoma naraven način, in sicer z uporabo nove dnevne kreme, ki je navdušila tudi številne znane Slovenke!

Krema s 100-odstotnim naravnim hialuronom
Kaj je skrivnost brezhibne kože Natalije Verboten, Vesne Jankovič, Danice Lovenjak in številnih drugih opazno pomlajenih zvezdnic? To je dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože in je tudi odlična podlaga za make up.

Kako deluje?
Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Shutterstock
Je botoks strupen?

Zakaj hialuronska krema proti gubam in ne botoks ali operacije?
Še do nedavnega je veljalo prepričanje, da se je gubic, ki se pri večini žensk pojavijo okrog 30. leta, nemogoče znebiti samo z uporabo dobre dnevne kreme ter da jih je mogoče premagati le z botoksom ali plastičnimi operacijami. Slednje sicer res poskrbijo za napeto kožo, vendar pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko imajo zastrašujoče posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko celo poškodujejo delikatno živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati določene dele obraza. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita naravna krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Pazljivo pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na svoj obraz!
Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

Preberite še, kaj so o trenutno zelo zaželeni kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prav tako NI testirana na živalih, povedale znane Slovenke:

Natalija Verboten, pevka
"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča."

Vesna Jankovič, poslovna ženska, voditeljica in nekdanja manekenka
»Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kvalitetnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani in jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo kvalitetno kozo, da izgledam mlajše, in me tudi vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila Lux-Factor kremo proti gubam.«

Urška Pavčnik, Oopsi.si
»Sama sem prve rezultate opazila že po enem tednu rednega negovanja, sedaj po mesecu dni pa sem z njimi še toliko bolj zadovoljna. Zdi se mi, da je moja koža veliko bolj napeta, zdrava in voljna. Sama jo nanašam tako na obraz, kot tudi na vrat, takoj ko se zbudim. Nekaj časa sem jo na obraz nanašala še zvečer, a če sem popolnoma iskrena, na to večkrat pozabim, a tudi samo jutranji nanos dela čudeže. Preizkušeno!«

Izbrišite gubice z obraza tudi vi!
Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim POPUSTOM in kar 30-dnevno GARANCIJO, samo na Lux-Factor.com!