Samozavest je na prvem mestu!

Bleščeče sijoč nasmeh - občutek popolne čistoče je temelj samozavesti

Oglasno sporočilo
2. 3. 2017, 12.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ste kdaj zjutraj, ko ste si umili zobe pomislili, kako čisti so videti in kako gladki so na otip jezika? Ste se kdaj vprašali, koliko časa bo trajal vaš občutek svežine in z njim vaš svež dah? Ker je pomlad v zraku in z njo romantični zmenki, je dobro vedeti, kako obdržati občutek popolne čistoče ves dan in vso noč.

Poskrbite za vaš bleščeč nasmeh!

Ko smo zaljubljeni, se ves čas smejimo, saj se ustni kotički kar sami od sebe veselo dvigujejo. Saj veste, zaradi ljubezni smo lahko večno srečni, smo videti lepši in samozavestnejši. Nenadoma lahko izgovorimo besede, ki jih prej nismo poznali, lahko presedimo ure in ure pred ogledalom ter izbiramo pravo garderobo za večerni zmenek. Saj veste, prvi vtis je najpomembnejši, saj si ljudje večinoma predstavo o drugih podzavestno izoblikujemo zelo hitro, največkrat v manj kot minuti. Prvi vtis ustvarimo na podlagi večih dejavnikov, v prvi vrsti šteje videz in urejenost, potem pride na vrsto ton glasu in nazadnje tudi obnašanje osebe v trenutku poznanstva.

Imate zmenek? Ste samozavestni? Ste poskrbeli za vaš bleščeč nasmeh? Lahko ste brez skrbi, saj vam na pomoč prihaja uspešen pomočnik s petkrat manjšimi mikrokristali za boljše čiščenje zob. Urejeno! Z bleščečim nasmehom boste na zmenku zlahka poskrbeli, da bo vaš prvi vtis dobil čisto desetko.

Vsakodnevna nega

Če želimo ohraniti samozavestno držo, se moramo dobro počutiti. Temeljita dnevna ustna higiena je osnova zdravja in dobrega počutja. Velika večina ljudi je prepričana, da za svojo ustno higieno skrbijo povsem zadovoljivo. Vendar raziskave kažejo, da ljudje v hitrem vsakdanjem tempu pozabijo na dobro ustno higieno. Zobe si ne ščetkajo pravilno in dovolj časa. Pa veste, kaj morate storiti?

V šestih mesecih med rednima obiskoma vašega zobozdravnika lahko storite veliko za zagotovitev najboljše možne nege vaših zob! Zobe ščetkajte dvakrat dnevno po dve minuti; to vam bo pomagalo odstraniti zobne obloge in bakterije. Zobe si ne začnite umivati vedno na enem mestu, saj je na začetku pritisk na zobno ščetko močnejši, potem pa skozi ščetkanje postaja rahlejši. Zato svetujemo, da si začnete umivati zobe vsak dan na različnih mestih.

Uporabljajte zobno pasto s fluoridom, saj pomaga pri preprečevanju zobne gnilobe. Vsak dan uporabljajte zobno nitko, s katero boste lahko odstranili bakterije med zobmi. Prav tako uporabljajte vsak dan ustno vodo, saj pride do mest, ki jih je težko doseči z zobno ščetko.

Intenzivna čistoča!

Zobna pasta Aquafresh Intense Clean z dvojnim delovanjem pri čiščenju zob v težko dostopnih mestih, v primerjavi z običajno zobno pasto, daje odličen občutek zaščite, ki ne mine. Z njeno uporabo bodo vaše dlesni bolj zdrave, zobje močnejši, vaš dah pa bo ostal svež cel dan. Aquafresh Intense Clean Deep Action z edinstveno peno, ki vsebuje 5-krat manjše čistilne mikrokristale, ki prodrejo do predelov med zobmi, zagotavlja vrhunsko čiščenje na težko dostopnih mestih v primerjavi z običajno zobno pasto. Čistilni mikrokristali v Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh pa polirajo površino zob in zagotavljajo vrhunsko čiščenje in občutek svežine, ki traja v primerjavi z običajno zobno pasto tudi do 8-krat dlje.