Še 3 dni je čas za prijavo!

Zaupajte nam zdravo zaobljubo!

Alma Glumac
1. 2. 2017, 10.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Še tri dni imate čas za prijavo na našo veliko akcijo Zdrava Slovenija. Zaupajte nam vašo zdravo zaobljubo in osvojite bogate nagrade! Zdaj gre zares!

Tom Berlič osebni trener in Gregor Tomše med živahnim pogovorom: "Zaradi poškodb bo potrebno plan vadbe pripraviti izredno preudarno!"

Srečanje z osebnim trenerjem Tomom Berličem je bilo za prve izžrebance naše akcije nekakšen mejnik. Zavedali so se, da gre zdaj zares – treba je spremeniti življenjske navade in jedilnik. Čas je za uravnoteženo prehrano, ki bo dala dovolj energije za fizično aktivnost. Če imate tudi vi vašo zdravo zaobljubo nam jo zaupajte, čakajo vas bogate nagrade!


Gregor Tomše je star 45 let in prihaja iz Gorenjske. V mladosti se je veliko ukvarjal s športom, veliko je kolesaril, smučal, igral namizni tenis in še marsikaj, po hujši poškodbi kolena pa je šport opustil. Med pogovorom z osebnim trenerjem Tomom Berličem nam je zaupal, kaj ga je spodbudilo k prijavi.

Katera je vaša zdrava zaobljuba in zakaj ravno ta?

»Moj cilj v tem letu je preteči 10 kilometrski tek, izbral sem si Nočno 10ko na Bledu. Ta cilj za večino ljudi verjetno ni nič posebnega, zame pa bo pot do tega cilja verjetno precej težka. Po hujši smučarski poškodbi križnih vezi in sklepa levega kolena in več operacijah na kolenu pred 15 leti sem se prenehal ukvarjati s športom. Začeli so se nabirati odvečni kilogrami in zdravstvene težave, povezane z odvečno težo, predvsem povišan krvni tlak. Za piko na i sem si pred sedmimi leti pri padcu na poledeneli cesti ponovno raztrgal križne vezi levega kolena in sledila je ponovna rekonstrukcija in dolgotrajno okrevanje. V tem obdobju je bila moja edina rekreacija sprehod izpred televizorja do hladilnika in nazaj. Tako sem pridelal skoraj 115 kg in drugi dan v letu 2017 sem si rekel 'zadosti je'!«.

Ste jo kdaj že poskusili uresničiti, pa vam samim ni uspelo?

»Večkrat sem že nekoliko zmanjšal težo, vendar so se kilogrami kmalu vrnili, ponavadi v še večjem številu. Večkrat sem pričel tudi s tekom in kolesarjenjem, vendar sem kmalu obupal.«

Mislite, da bo sedaj drugače, ker so zraven olimpijci in izkušeni strokovnjaki?

»Olimpijci so mi zgled trdega dela in odrekanja in upam, da se bom vsaj malo teh lastnosti 'nalezel' tudi jaz, izkušeni strokovnjak Tom pa mi bo v pomoč pri pripravi treningov in učenju pravilnega teka.«

Kaj vam pomeni podpora olimpijcev?

»Podpora olimpijcev mi bo dodatna vzpodbuda na poti do mojega cilja oz. zdrave zaobljube.«


Postanite specialist zdrave zaobljube!

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.

Spoznajmo osebnega trenerja

Tom Berlič je osebni in kondicijski trener na področju športa z več kot 15 letnimi izkušnjami. Šport je del njegovega življenja. Košarko je začel igrati že v rani mladosti in z leti se je izoblikovala želja za delo z ljudmi. Prednost daje vadbi z lastno težo, s poudarkom na mišicah trupa, ki so izjemno pomembne. Ljudem s katerimi dela želi približati vadbo, da jo čutijo kot zadovoljstvo, sprostitev in veselje, da lahko pozabijo na skrbi za vsaj 30 min na dan. Pomembno je, da telovadba ne predstavlja še ene dodatne obremenitve na dnevnem urniku, ampak ravno nasprotno! Še več nasvetov najdete na Tomovi spletni strani WWW.OSEBNITRENER.SI  ali pa obiščete njegov profil

www.facebook.com/osebnitrenertomberlic 


Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na ww.as-klub.si.