Zdravje

Razkrivamo 5 dejstev o mozoljih

Oglasno sporočilo
25. 11. 2016, 15.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tudi tebi slabo voljo povzročajo mozolji? Potem beri dalje, saj imamo zate rešitev! Ne le da te vneta mesta bolijo, temveč ti je zaradi aknastega videza tudi sila neprijetno. Mi smo poiskali pet odgovorov za nego aknaste kože, ki ti bodo pomagali pri premagovanju težav.

Profimedia
V boj proti mozoljem s pomočjo polžje sline

1. Kako moram svoj obraz negovati zjutraj in kako zvečer? Kakšen naj bo vsakodnevni obred?

Vsako jutro in vsak večer si moraš aknasto kožo dobro očistiti. Za to uporabljaj blag čistilni gel, ki mora biti namenjen prav nečisti, aknasti koži. Nato na kožo nanesi zaščito – to je lahko krema ali kremni gel, ki mora biti namenjen prav aknasti koži. Taka krema vsebuje sestavine, ki poleg tega, da kožo zaščitijo, tudi preprečujejo nastanek mozoljev. Priporočljivo je, da na kožo deluješ tudi ‘od znotraj’. Predlagamo ti uporabo Celloderm gela na osnovi naravne sestavine alantoin, ki bo tvojo kožo regeneriral in jo od znotraj očistil!

Še nasvet: Ko se stanje kože izboljša, ne odnehaj, ampak z redno nego nadaljuj.

M.T.
Celloderm gel je na voljo le v spletni trgovini <a href="http://www.najnakupi.si">www.najnakupi.si</a>

2. Ali bodo mozolji samodejno izginili, če ne uporabljam nobenih izdelkov za nego?

Običajno se aknasta koža spontano izboljša po puberteti. Vseeno pa lahko mozolji, če jih ne zdravimo, pustijo brazgotine. To se zgodi zlasti v primerih, ko mozolje še stiskamo. Zaradi tega je zelo pomembno, da taki koži namenimo pravilno nego. Če pa so se brazgotine že pojavile, bo uporaba Celloderm gela res pomagala, saj ena od glavnih značilnosti tega gela je tudi ta, da dobesedno izbriše brazgotine!

3. Ali je res, da lahko piling poslabša stanje mozoljev?

Piling ali luščenje ne poslabšuje stanja mozoljev. Blag piling je za tako kožo priporočljiv, saj s tem odstranimo odmrle celice. Res pa je, da lahko piling, če so mozolji vneti ali zelo razširjeni, razdraži kožo in s tem poslabša stanje. Zato na taki koži luščilno sredstvo uporabljaj največ enkrat tedensko. Celloderm gel pa ima tudi nežen piling efekt, saj vsebuje glikolno kislino, ki na povsem neškodljiv način pomaga tvoji koži!

4. Ali lahko frufru poslabša mozolje na čelu?

Če si lase redno umivaš, frufru ne bo poslabšal mozoljev na čelu. Če pa ti bodo mastni lasje viseli na obraz, lahko to vpliva na razširitev mozoljev.

5. Ali kontracepcijske tablete povzročajo mozolje?

Kontracepcijske tablete na mozolje največkrat učinkujejo pozitivno. Hormoni v tabletah izboljšajo stanje mozoljev. Učinki pa so lahko tudi negativni. Če opaziš, da tabletka vpliva na tvoje mozolje, se nemudoma posvetuj s svojim zdravnikom.

V vsakem primeru pa ti predlagamo redno uporabo Celloderm gela, ki bo tvojo kožo naredil zdravo, lepo in sijočo. ORIGINALNI Celloderm gel lahko naročiš LE v spletni trgovini www.najnakupi.si! Ceni se in ne nasedaj ponaredkom, ki bodo tvoji koži le škodovali!

M.T.
Izkoristite priložnost in naročite Celloderm gel po znižani ceni!