Zdravje

Tole je odlična naravna nega za vašo kožo!

Promocijsko gradivo
1. 3. 2016, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dr. Hauschka predstavlja nego, ki vas bo zagotovo očarala!

Ali ste vedeli ... 
Izdelki Dr. Hauschka so po svetu zelo priljubljeni. Tisti, ki jih uporabljajo vedo, da so delani z ljubeznijo, delani z ljubeznijo do ljudi, rastlin in živali – delani z veliko ljubeznijo do narave. So 100% naravni in so bio izdelki. Osnovani so na razumevanju delovanja zdravilnih rastlin.


Recepture vsebujejo kakovostne surovine, kar pomeni, da so zdravilne rastline vzgojene na najboljši možni način, se pravi po biodinamični metodi brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil po načelu, da se zemlji daje več, kot se od nje jemlje. Kar pa je najbolj pomembno, je to, da se surovine med seboj odlično dopolnjujejo! In to še ni vse! Pri sestavinah se upoštevajo in spoštujejo ritmi življenja, ritmi, ki jih najdemo v naravi. 

Kaj Dr. Hauschka predstavlja tokrat?
Dr. Hauschka predstavlja Melisino dnevno kremo, ki jo imajo rade ljubiteljice življenja, saj je enostavna, sodobna in sveža prav tako kot njihov značaj. Poživljajoč vonj po limonah v trenutku dvigne razpoloženje in odpelje v naravo ali v dobro družbo.
Na voljo v Sanolaborju, Maxiju, Nami, lekarnah in bio prodajalnah. 
Če se koža na obrazu hkrati sveti, je mastna, se tu in tam pojavi mozoljček, drugje pa je izsušena in zateguje – je Melisina dnevna krema prava izbira: mastne predele umiri, da se ne svetijo, suhe pa navlaži, da je koža mehka in voljna.

Certificirana 100% naravna in bio kozmetika, brez umetnih konzervansov, dišav, barvil in mineralnih olj.
Skrivnost kozmetike Dr. Hauschka se skriva v naslednjih spoznanjih: 

- koža zna sama skrbeti zase in se z lastnimi močmi sama obnavljati. Izdelki Dr. Hauschka jo pri tem samo podpirajo in stimulirajo, 
- izdelki Dr. Hauschka vsebujejo izvlečke zdravilnih rastlin, pridobljenih iz biodinamične ekološke pridelave, 
- čeprav je vsaka sestavina zase zelo dragocena, pa je tako kakovostne izdelke, kot so izdelki Dr. Hauschka mogoče pridobiti le s povezovanjem sestavin, ki vplivajo druga na drugo, 
- koncept nege Dr. Hauschka upošteva ritem kože. Podnevi koža potrebuje izdelke, ki jo vlažijo in varujejo pred zunanjimi vplivi, ponoči pa izdelke, ki ji omogočajo dihati, obnavljati in iz telesa izločati strupene snovi; torej izdelke lahkih nemastnih tekstur.