Zdravje

Preberite, kako lahko svoja pljuča očistite v treh dneh

M.J.
14. 11. 2015, 18.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Dobro delovanje pljuč vodi k boljšemu zdravju in razpoloženju, njihovo občasno čiščenje pa je posebej dobro za kadilce in tiste, ki vdihujejo nečistoče iz zraka.

Arhiv
Čiščenje pljuč in seveda celega telesa je odlično, saj pomaga k boljšemu počutju in večji učinkovitosti.

Čiščenje pljuč in seveda celega telesa je odlično, saj pomaga k boljšemu počutju in večji učinkovitosti. Posebno pozornost tem nasvetom pa bi morali nameniti zlasti kadilci. Tretma čiščenja pljuč traja tri dni, spodaja navedene sadne sokove pa bi bilo dobro uvrstiti med redno prehrano. Sokove je dobro pripraviti doma, saj le tako dobimo pravi, naravni sok, v katerem ni nobenih dodatkov.

Tridnevno čiščenje pljuč:

 - Dva dni pred čiščenje prenehajte jesti in piti mlečne proizvode. Telo se mora rešiti nakopičenih toksinov iz teh proizvodov.

- Prvi dan popijte šalico zeliščnega čaja pred spanjem. To bo odpravilo strupe iz črevesja.

- Pljuča se med samim čiščenjem ne sme težko fizično obremenjevati

- Pred zajtrkom popijte 300 ml vode s sokom dveh limon.

- Nato popijte 300 ml soka grenivke, če pa vam okus ne odgovarja, pa popijte isto količino ananasovega soka. Sokovi tega sadja vsebujejo naravni antioksidant, ki izboljšuje delovanje dihalnega sistema.

- Med zajtrkom in kosilom popijte 300 ml korenčkovega soka, ki bo pomagal alkalizirati kri med tri dnevnim čiščenjem.

- Za čas kosila popijte 400 ml soka, bogatega s kalijem, saj ta deluje kot tonik za čiščenje. Kalij se nahaja v bananah, marelicah, hruškah.

- Pred spanjem popijte 400 ml brusničnega soka, kar bo pripomoglo v boju proti bakterijam v pljučih, ki bi lahko izzvale infekcijo.

- Te tri dni se namočite za 20 minut v vroči kopeli, saj se s pomočjo znojenja izločajo toksini iz telesa.

- V posodo z vrelo vodo vlijte pet do deset kapljic eteričnega olja evkaliptusa in inhalirajte z brisačo pokrito prek glave. Vdihujte paro, dokler se voda ne ohladi.