Zdravje

Pevka nenormalno prdi, uhaja ji blato!

T.P.
20. 2. 2014, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Plavolasa pevka po posegu, ki so ji ga naredili med porodom, ne more več nastopati. Mučijo jo namreč težave, ki si jih zvezda na odru pač ne more privoščiti. Spuščanje vetrov je le ena od njenih težav.

Ameriška operna pevka Amy Herbst (33) trdi, da po operaciji v vojaški bolnišnici v Nashvillu ne more več nastopati, ker ves čas nekontrolirano spušča vetrove in z njimi povezane glasove. Težave pa ima tudi z uhajanjem blata in urina.

Herbstova bo tožila bolnišnico, ker meni, da so ji s posegom po porodu naredili veliko škodo in da jo zato neprestano napenja. Ko je leta 2012 rodila sina, ji je babica namreč pri porodu opravila epiziotomijo (rez na področju presredka, mišice med anusom in vagino, da bi olajšala porod ter preprečila trganje mišic in kože med njim).

Amy zahteva od bolnišnice dva milijona evrov odškodnine.

 

Za soglasje Herbstove ni prosila, odvetnik pa je prepričan, da bi babica lahko izbrala drugačno, bolj varno metodo. »Po operaciji imam napet trebuh in veliko prdim. Zaradi tega ne morem več delati,« pravi pevka, ki skupaj s svojim možem (vojakom) od bolnišnice zahteva odškodnino v višini dveh milijonov evrov, saj možnosti za popravilo napake tako rekoč ni.