Zdravje

Družinske počitnice v Termah na morju

M.J.
5. 2. 2014, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Želite pobegniti pred mrzlo zimo in sanjate o udobnem in toplem kotičku, kamor bi lahko pobegnili? Na Obali vas v samem središču Portoroža čaka pramorje užitkov, kjer se lahko pogrejete v Termah na morju.

Naj vas poboža mediteranska klima, z antioksidanti obogaten morski zrak pa bo v hipu pregnal tegobe in vas napolnil z energijo. Hoteli LifeClass Hotels & Spa s posebno ponudbo vabijo od 14. februarja do 2. marca na družinske počitnice in če vaša dva otroka še nista dopolnila 14 let, bosta bivala brezplačno. Poskrbljeno bo za vse okuse, brezskrbno pa si boste lahko ukradli tudi trenutek zase.

Med tem, ko se boste vi razvajali v centrih dobrega počutja Wai Thai, Shakti Ayurveda ali Thalasso, bodo vaši najmlajši v Mini Klubu LifeClass spoznavali nove prijatelje, sodelovali v kreativnih delavnicah in skupinskih igrah. Skupaj se boste lahko sprostili v 30 °C toplem morju v bazenskem kompleksu z ogrevano morsko vodo, za zdrave in polne trebuščke pa bo poskrbela vrhunska mediteranska kuhinja. Dobro počutje, sprostitev in popoln oddih vas torej čakajo na Obali, kjer bodo v hotelih LifeClass Hotels & Spa poskrbeli za razvajanje vsakega družinskega člana.