Zdravje

Žalostna zgodba: rodila deklico in umrla!

T.P.
15. 1. 2014, 14.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

25-letna nosečnica je v komi počakala štiri mesece, da se je njen dojenček razvil, nato je rodila s carskim rezom. Kmalu zatem je za vedno zaspala.

Carolino Sepe (25) iz okolice iz okolice Nepala je avgusta ustrelil v glavo sosed Domenico Aschettino, ki je vdrl v hišo z namenom, da ubije njenega očeta. Carolina, ki je bila takrat v desetem tednu nosečnosti, je zaradi strela padla v komo.

Carolina je umrla v soboto, 4.1.2014, 16 dni po tistem, ko je s carskim rezom rodila deklico, ki je tehtala 1,1 kilograma.

Antonio Bossone, župan mesta Lauro, v katerem se je rodila mala Maria Liliana, je zagotovil, da bo mesto poskrbelo za prihodnost dojenčka.

Krivec za tragedijo Domenico Aschettino je 25. avgusta letos vdrl v hišo Sepetovih in s pištolo ubil Carolininega očeta Vincenza, ki ga je krivil za povzročitev prometne nesreče. Ko je ta podlegel strelom, se je spravil še na ostale člane družine. Carolininega brata in mamo je ranil, njeno babico pa je ubil.

Carolinin mož Giampiero Siniscalchi je skupaj z njunim dveletnim sinom Eliseom pred masakerjem pobegnil skozi okno kopalnice, Carolina pa se strelu ni mogla izogniti. Padla je v komo, njen mož pa je pustil službo in se tako rekoč preselil v bolnišnico, kjer je ob ženini postelji poln upanja čakal, da se prebudi. Nekoč je celo rekel, da je prepričan, da njegova žena sliši njega in sina, saj je opazil, kako so ji po obrazu že večkrat tekle solze. Carolina se žal ni prebudila, minulo soboto je za vedno zatisnila oči.

Morilec Domenico Aschettino se je v zaporu skušal ubiti.