Zdravje

Razkrito: Predsednik šel pod nož!

N.J.
7. 1. 2014, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nekateri lepotni posegi so nujni, drugi so stvar posameznikove odločitve. Preberite, kakšen lepotni poseg so opravili predsedniku!

Pred dvema letoma se je hrvaškemu predsedniku Ivu Josipoviću nekoliko spustila desna veka. Ker drugačno zdravljenje ni pomagalo, je moral na operacijo.

Vidno polje je imel zoženo kar za 40 odstotkov.

Hrvaški predsednik Ivo Josipović bo v tem tednu svoje predsedniške obveznosti opravljal v nekoliko manjšem obsegu. Še vedno bo namreč okreval po operaciji očesa, ki so mu jo opravili v soboto. Šlo je za rekonstrukcijo očesnih vek, ki so jo opravili v zagrebškem kliničnem centru Rebro. Josipović se je za operacijo veke desnega očesa odločil, potem ko se mu je ta zaradi virusnega vnetja očesa pred dvema letoma nekoliko spustila. Hrvaški oftalmologi so ob tem pojasnili, da je imel Josipović zaradi spuščene veke vidno polje zoženo za kar 40 odstotkov, sicer pa je šlo predvsem za estetsko operacijo, ki je trajala dobre tri ure. Čeprav je imel Josipović spuščeno samo desno veko, so se zdravniki odločili, da bodo blefaroplastiko opravili na obeh očesih in na ta način izenačili veki.