Zdravje

Pazite! Prihaja bolezen, hujša od aidsa

T.P.
20. 12. 2013, 09.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ukrajinski poslovnež se je z bolgarsko jasnovidko Vango pogovarjal tik pred njeno smrtjo. Razkrila mu je svoje temne prerokbe za prihodnje leto. Pomlad bo prinesla reko trupel, in ko bomo že mislili, da je najhujša nočna mora mimo, bo prišla grozna bolezen, ki bo hujša od aidsa in bo kosila po moških. Prerokbe, ob katerih svetu ledeni kri, je razkril ukrajinski popotnik in poslovnež Anatolij Lubčenko.

Mediaspeed, Shutterstock

Možakar je namreč preživel kar nekaj časa z legendarno bolgarsko prerokinjo in jasnovidko Babo Vango – tik pred njeno smrtjo. Lubčenko je od besede do besede zapisoval vsako njeno vizijo. Zakaj je o vsem molčal celih 17 let, ni znano, številni ljudje pa se strinjajo, da bi skrivnosti, ki mu jih je razkrila starka, tudi zdaj lahko mirno zadržal zase.

Reka trupel in gnojne razjede

»Tekla bo reka trupel,« se glasi slikovita najava spomladanske poplave, za katero ni povedala lokacije. Nekateri jasnovidci menijo, da je govorila o poplavah, ki bodo doletele svet po raztapljanju snega, terjale pa bodo številne človeške žrtve. Te in druge podrobnosti o predvidevanjih svetovno znane jasnovidke je objavil Radio Ukrajina, ki oddaja iz Kijeva. Po objavi prerokbe o novi pošasti, hujši od aidsa, je v redakcijo poklicalo več tisoč paničnih poslušalcev. Ni čudno, saj so slišali, da bodo okuženi umirali v velikih mukah, njihova telesa pa bodo polna gnojnih razjed.

Slepa jasnovidka, ki je umrla leta 1996, je namreč pravilno napovedala številne svetovne katastrofe (drugo svetovno vojno), napad na Svetovni trgovinski center v New Yorku 11. 9. 2001, smrt princese Diane, pa tudi svojo smrt, 11. avgusta 1996. Kaj vse je še napovedala pa si preberite v današnji števili časopisa svet24.