Zdravje

Kako mu ga dobro obdelati!?

Dr. Tich
24. 11. 2013, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Večina tehnik oralnega seksa je namenjenih moškim, se pravi, da se naučijo, kako oralno zadovoljiti žensko. A tudi ženske se imajo veliko naučiti.

Tako kot vagina in klitoris je tudi penis razmeroma zapleten organ. Glavica je pri mnogih moških izjemno občutljiva, večina žensk pa ne ve, da je tik pod njo posebno področje, ki se enači z ženskim klitorisom, le da je manj občutljivo na naposreden dotik. Dejansko se prav na tem mestu 'rodi' moški orgazem. Ogromno je strokovnjakinj, ki se ukvarjajo prav z nasveti za dober oralni seks, in za vas sem jih poiskal nekaj, ki bodo moškega popeljali v ekstazo.

Roke so pomembne


Usta, predvsem ustnice, so seveda ključnega pomena, a ne pozabite na roke. Sam koren penisa ni tako občutljiv, tako da ga lahko zgrabite (relativno) močno. Z ustnicami se osredotočite na glavico, z rokama pa potujte gor in dol. Z jezikom se sprehodite pod glavico in rahlo stimulirajte tako imenovani moški klitoris.

Igrajte se z njim
Tudi moški imajo radi predigro in nobene potrebe ni, da se takoj spustite na penis, čeprav tudi s tem ni nič narobe. A podžgalo ga bo, če se igrate s stegni, predeli, kjer se stikajo noge in kolki, torej z vsem, razen ključnega dela. Ko se boste končno spustile tja, bodo vsi njegovi živčni končiči do konca vzburjeni.

Pod pritiskom
Z eno roko stisnite koren penisa, da boste kri potisnile v glavico. Z ustnicami objemite vrh penisa, z drugo roko pa pod glavico rahlo potujte gor in dol. Dodatna kri v glavici še poveča užitek.

Od baze do vrha


Ta tehnika je odlična, saj stimulira tudi moda, ki so velik vir užitka, le zelo nežne bodite z njimi. Že rahli pritiski so namreč lahko izjemno boleči. Tehnika je čisto preprosta: z jezikom zdrsite prek mod vse do vrha glavice in se nato vrnite. S tem se dotaknete vseh erogenih con na penisu, še posebej pa ga bo vzburilo, če vas bo pri tem lahko opazoval – recimo v ogledalu.

 

Moda in užitek
Ena od specialistk za spolnost je napisala, da je oralni seks, pri katerem se ženska ne dotakne mod, kot sladoled brez tople čokolade. Koža, ki prekriva moda, je prepredena z živčnimi končiči, ki ob rahlem dotiku, s prsti ali jezikom, pošljejo mravljince po vsem telesu.

Ne pozabite, glavica penisa je skoraj tako občutljiva kot klitoris in za mnogo moških je celo dotik z jezikom po vrhu prej neprijeten. In čeprav mnogim moškim prija bolj grob dotik, to ne velja za vse. Drugi del nasvetov za oralni seks preberite v naslednji sobotni številki.