Zdravje

Pojdite v posteljo z mlajšim!

Inja Jurič
24. 11. 2013, 16.34
Posodobljeno: 3. 7. 2023, 14.40
Deli članek:

Seks z mladcem je lahko zanimiva izkušnja, in to za oba. Nič nenavadnega ni, če si ugleden gospod privošči nekaj let ali desetletij mlajšo ljubico, če pa kaj takšnega pade na pamet zreli dami, je ogenj v strehi. A seks z mladcem je lahko zanimiva izkušnja, in to za oba.

Dreamstime

Ni nujno, da greste v ekstreme in se preizkušate v postelji s trideset let mlajšim, a kakšno poldrugo desetletje primanjkljaja v letih lahko dobro dene obema. Zakaj?

Kaj ima ona od tega?
Po dolgem času se lahko spet dotika in okuša mlado meso, mišičasto telo, mladostniško energijo. Vse to jo pomladi in ji daje vedeti, da še ni za v staro šaro, da je še vedno lepa in vredna poželenja. Z mladcem si lahko povrne samozavest in končno v postelji doživi tisto serijo orgazmov, o kateri je sanjala od nekdaj. A to še ni vse. Moški jo bodo občudovali, ženske pa ji zavidale, če si bo seveda upala to svojo izkušnjo obešati na veliki zvon. Poleg tega se bo lahko z mladcem izvrstno zabavala tudi zunaj postelje: glasba, ki jo on posluša, filmi, ki ga zanimajo, in kraji, kjer se zabava, jo bodo lahko vsaj za nekaj trenutkov vrnili v njeno mladost in podoživela bo tiste nore študentske čase ali kakšna druga obdobja, ki so ji ljuba.
 
Kaj ima on od tega?
Starejša ženska, če je ohranjena, je lahko zelo dobro videti, njena samozavest in izkušnje pa se lahko kažejo tudi navzven. S tako žensko se ima mladec o čem pogovarjati, saj je razgledana in z veliko življenjskimi izkušnjami. Običajno je tudi dobro situirana in ga za njun seksualni debi in vse naslednje poskuse najbrž ne bo odpeljala v avto, temveč v lepo opremljeno stanovanje ali v kakšno razkošno hotelsko sobo. Pa še nekaj ima takšna ženska: obilico izkušenj v postelji in pogum, da pokaže, pove in si vzame tisto, kar ji je všeč. To pa je lahko pravi magnet za radovedne mladce.