Zdravje

Miha spet svetovni prvak!

M. Š.
18. 11. 2013, 14.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Svetovno priznani slovenski koreograf Miha Krušič je s svojo južnoafriško mladinsko formacijo postal svetovni prvak v hip hopu na Svetovnem prvenstvu v hip hopu, break dance-u in electric boogie-ju, v Kobenhavnu. Vendar to ni edini uspeh našega priznanega koreografa. Poleg mladinske hip hop formacije so postali še tretjič zapored svetovni prvaki s produkcijo.

Promocijski material

Miha se v Južnoafriško republiko že nekaj let, odkar so ga prvič povabili, redno vrača v njihove plesne dvorane, kjer ga vedno pričakujejo množice njegovih koreografij željni južnoafriški plesalci.

Tako jih je tudi letos pripravljal na svetovno prvenstvo in ob vsem tem uspehu navdušenja ni mogel skriti: «Ne morem verjeti, da se vse to res dogaja. Trikrat zapored nam je uspelo biti najboljši. Vzdušje v dvorani je bilo nepopisno.«

 Priznani koreograf niza uspeh za uspehom. Spomnimo, septembra, ko je obiskal Tajvan, se je njegovih plesnih delavnic prvi dan udeležilo tisoč ljudi, drugi dan pa kar dva tisoč. Poleg vseh obveznostih, ki jih ima pa še poučuje v svoji plesni šoli Pro dance studio v Ljubljani, katere tudi idejni vodja je.

Posebnost Pro dance studia je gotovo v tem, da pri njih plešejo vse generacije. Od štiri-letnikov, ki spoznavajo prve hip hop korake, do študentov in hip hop mam, ki nosijo naslov evropskih prvakinj.