Zdravje

Slovenska kulinarika na prestižnem Italijanskem festivalu

14. 11. 2013, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pretekli vikend, na Martinovo, se je pri naših sosedih odvila prvovrstna promocija slovenskega turizma, enologije ter kulinarike. V Italiji je namreč potekal eden najprestižnejših dogodkov Merano Wine Festival, ki se ponaša z 21. letno tradicijo. Na enogastronomskem dogodku se predstavljajo le povabljeni in najboljši vinarji, ki na vinskih festivalih dosegajo najvišje ocene.

Lifeclass

Letos pa je bilo pri naših sosedih še bolj veselo. V sklopu festivala presežkov se je namreč predstavil tudi portoroški Full Moon Party, katerega soorganizator so hoteli LifeClass. Na prestižni lokaciji mestne hiše Kurhaus se je tako odvil Full Moon Party a Merano Wine Festival, kjer so slovenske barve skupaj s Hoteli LifeClass zastopali izbrani slovenski vinarji ter ponudniki hrane.

Lifeclass

Tako so s svojimi dobrotami brbončice razvajali Fonda, Kraljestvo Pršuta (Simo Komel), Kristančič, Istenič, Gostila pri Lojzetu - Dvorec Zemono in drugi. Zbrana družba je goste festivala s svojo ponudbo očarala, na portoroških tleh pa bo ponovno navdušila z naslednjo zabavo Full Moon Party.