Zdravje

Slovenska inovatorka zdravi kožo!

A.M.
11. 11. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tako doma kot tudi v svetu poznana inovatorka Zdenka Kahne se je pred kratkim odzvala povabilu na Festival za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal v Cankarjevem domu. Njeno družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno že leta 1987, je namreč priskočilo na pomoč, saj so številnim upokojencem na festivalu, ki so željni novega znanja, poklonili 100 evrov vredne bone za izjemno učinkovito terapijo s hladnim laserjem, ki je namenjena izsušeni in izčrpani koži.

Kot smo izvedeli, so bili tega zelo veseli, saj so med drugim prejeli tudi brezplačno stekleničko hialurona, ki se uporablja kot podlaga pred nanosom kreme. Povratne informacije so neverjetne predvsem na suhih, rdečih, zgubanih kožah, saj ta koži lastna sestavina preprečuje mnoge kožne težave in je naravno polnilo za gube.

Zdenkina kozmetična hiša je pripravek s hialuronsko kislino pripravila v posebni obliki, ki je še posebej učinkovita, izdelek pa je na voljo brez parabenov. Tovrstne aktivnosti zagotovo prispevajo k temu, da je Zdenka Kahne prepoznavna kot dobrotnica, saj svoje storitve omogoči tudi tistim ljudem, ki si sicer v teh časih težko privoščijo vrhunske kozmetične izdelke in storitve.