Zdravje

Objavili fotografije noseče Kate v bikiniju!

S.R.
14. 2. 2013, 14.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Fotografije noseče Kate Middleton v kopalkah, ki so jih fotografi uspeli posneti na sicer precej varnem otoku Mustique, je v javnost zopet poslala italijanska revija Chi.

Revija Chi je že 17. septembra 2012 objavila fotografije Kate Middleton zgoraj brez in si tako nakopala jezo kraljevskega para. Tožba proti reviji trenutno še poteka, a vodilnih to očitno ni ustavilo, da ne bi objavili tudi najnovejših fotografij, na katerih se Kate v kopalkah že pozna nosečniški trebušček.

Samo dan po tem, ko so svetu sporočili, da imajo fotografije noseče Kate, so se slednje znašle v reviji. Na njih lahko vidimo Vojvodinjo Cambriško v modrih kopalkah, družbo pa ji seveda dela princ William. Seveda pa je glavna zanimivost slike Katin nosečniški trebušček.

Predstavniki kraljeve družine so bili že pred objavo fotografij ''ogorčeni'' nad grobim posegom v zasebnost para, ki se je oddaljeno zasebno letovišče odpravil prav zato, ker naj bil otok varen pred paparaci.

##IMAGE-20388##Kate naj bi bila sicer v 19. oziroma 20. tednu nosečnosti, na počitnice pa se je poleg z možem odpravila še s sestro Pippo. Otok Mustique (del Sv. Vincenta in Grenadinov – majhna država v Karibskem otočju, sicer članica Commonwealtha) naj bi bil sicer varen pred paparaci, a očitno za priljubljeni kraljevi par noben kraj na Zemlji ni dovolj varen. Paparac, ki se mu je fotografije uspelo posneti pa se lahko poleg ogromne vsote, ki jih je zaslužil s fotografijami (ocenili so, da so fotografije vredne okoli 400.000 ameriških dolarjev (slabih 300.000 evrov) nadeja tudi kakšne mastne tožbe. Slednji pa ne bo ubežala niti revija Chi.