Zdravje

Dvignimo kvaliteto življenja

K.Š./A.M.
15. 10. 2012, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zdravilni center Medin izvaja vrsto zdravilskih dejavnosti, ki lahko vsem občutno dvignejo kvaliteto življenja.

Poleg ostalih učinkovitih zdravilnih tehnik (med prvimi v Sloveniji izvajamo terapevtski program v borbi proti raku, pulzno magnetno terapijo, manualno terapijo, bioresonanco, ipd.), ponujajo prana terapijo ali kot jo mi poimenujemo »čudežno« zdravljenje z življenjsko energijo, s terapevtko ga. Dragico Paulović, ki že vrsto let zdravi in dviguje življenjsko energijo pri ljudeh. To dokazujejo tudi reference ljudi ter delovanja v ZC Medin (deluje 4 leta), ki je bil ustanovljen pod okriljem Inštituta Bion.

Prana terapevt ali prana svetovalec nas napolni z vitalno energijo, podpre našo naravno moč samozdravljenja, kar nam pospeši samoozdravitvene procese in posledično poveča tudi radost do življenja. Po nekaj tretmajih se zdravstveno stanje lahko občutno izboljša, poveča se volja do življenja in marsikdo v sebi najde moč, da izstopi iz začaranega kroga bolečin in nemoči. Še posebej učinkovita pa je prana pri negativnih psihičnih stanjih. 

V zdravilnem centru Medin na integrativen način zdravijo bolezni in motnje, ki pestijo človeka današnjega časa.

Celosten pristop
Uporabnike obravnavajo celostno, s kombinacijo več učinkovitih terapevtskih metod, ki delujejo na telo, biopolje in duševnost. Zato so učinki njihovih metod zdravljenja lahko uspešni tudi takrat, ko klasična medicina ne vidi več pravih rešitev. Terapije izvajajo samostojno ali kot podporo rednemu zdravljenju. Obenem pa izobražujejo za zdrav način življenja.

Lasten razvoj in raziskave
Zdravljenje prek biopolja je ključno za zdravje telesa in duševnosti. Zato dajejo poseben poudarek zdravljenju z elektromagnetnimi terapijami, ki temeljijo na tujih in lastnih znanstvenih raziskavah. Združujejo dragocena sodobna dognanja medicine, bioelektromagnetike in psihologije s preverjenimi zdravilskimi izkušnjami - za učinkovito, neboleče zdravljenje.

Osebje
Zdravniki, zdravilci in drugi terapevti v centru imajo poleg medicinske, zdravstvene, psihosomatske in druge ustrezne izobrazbe še specializirana znanja s področij zdravilstva. Njihovo delo poteka pod nadzorom doktorjev znanosti znanstveno-raziskovalnega Inštituta Bion, v okviru katerega deluje Zdravilni center Medin.