Zanimivosti

Odkrijte popolno zimsko harmonijo …

Oglasno sporočilo
5. 2. 2024, 10.43
Posodobljeno: 21. 2. 2024, 15.30
Deli članek:

Uživajte v zimskih počitnicah v družinam prijaznem resortu ob morju - Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza.

… napolnite svojo energijo daleč stran od vrveža in mestnih središč.

Že od 56,00 € na osebo/noč za polpenzion

Počitnice so čas, ki ga namenimo sprostitvi, druženju in novim doživetjem. Resort Adria Ankaran se nahaja tik ob morju in je prava izbira za vso družino.

Edinstven ambient obkrožen s 1.500 drevesi, ki nudi popolno  sprostitev in najlepše poglede na morje.

V Hotelu & Resortu Adria verjamemo v moč narave, zato vas vabimo, da uživate v blagodejnih učinkih različnih naravnih elementov sivke, rožmarina in oljk, ki jih ponuja naša zelena mediteranska oaza ob morju.

Družinam prijazno okolje nudi številne aktivnosti, vključno z bazeni z ogrevano morsko vodo, igralnim parkom na prostem, igralni kotiček ter animacijskim programom v času počitnic. Naš resort ponuja predvsem varno okolje za otroke, kjer se otroci lahko brezskrbno igrajo in raziskujejo naravo ob morju. Lokacije resorta je tudi odlično izhodišče za odkrivanje naravnih lepot slovenske Istre.

Resort s svojo idealno lego tik ob morju, nudi pestro ponudbo nastanitvenih enot. Verjamemo, da bo v resortu vsakdo našel primeren oddih zase, tako tisti, ki si želijo aktivno preživljati svoj prosti čas, kot tisti, ki si želijo zgolj odmika od vsakdanjega vrveža. V pomladnih in poletnih mesecih so na voljo tudi nove Mobilne hišice Premium za 4-6 osebe, ki se nahajajo v bližini morja.

Pridružite se nam v Hotelu & Resortu Adria in si zagotovite nepozabne zimske počitnice ob morju, kjer se združujejo udobje, narava in trajnost. Vaše dobro počutje je naša prednostna naloga!

Rezervacije in informacije
T: 05 66 37 444 E: booking@adria-ankaran.si
www.adria-ankaran.si

ADRIA, d. o. o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran