Zanimivosti

V pisarno s stilom – kljub zimi! Preverite naš vodič stajlinga za poslovne prilike s prihodom hladnih dni.

Oglasno sporočilo
9. 11. 2023, 13.51
Posodobljeno: 17. 11. 2023, 08.20
Deli članek:

Poslovni videz izraža osebnost in karakter posameznice, k sreči pa čevlji v kombinaciji s torbico vse ženske sveta nagovarjajo s čisto univerzalnim jezikom. Vsaka sezona prinaša s seboj svoje izzive in priložnosti za osvežitev stila, zlasti pa jesen in zima s svojimi možnostmi oblačenja po slojih odpirata vrata kreativnosti in eksperimentiranju.

Preverili smo police priljubljene trgovine za nakup trendne obutve in torbic in sedaj z gotovostjo lahko povemo, kaj se bo nosilo to zimo. Preverite ponudbo Deichmanna in poiščite vse, kar potrebujete za sijajen, stilsko dovršeni dan v pisarni. 

Loaferke – kombinacija stila in praktičnosti

Tako oboževane loaferke ste to jesen zagotovo že opazile v pisarni. Udobne, prefinjene in obenem tudi učinkovite za čisto vsak stajling so loaferke zvest partner vsake poslovne ženske. Če nimate ideje, na kaj in kako bi jih nosile, vam svetujemo, da loaferke kombinirate z vsakim stajlingom, kjer bi sicer nosile salonarje.

Mi smo najlepše modele našli tudi po zelo ugodnih cenah – v Deichmannu! Za poslovni videz izberite črne loaferke in dodajte eno izmed elegantnih torbic z diskretnejšimi detajli in dobile boste poslovni videz, ki odseva močan karakter!

Brez škornjev ne gre

Ko čisto prava zima končno potrka na vrata, si odhoda od doma sploh več ne bomo mogli predstavljati brez škornjev. Deichmannovi škornji so idealni za hladnejše mesece, saj ponujajo udobje in toplino obenem, prav to pa potrebujete za delovni vsakdan.

To sezono so škornji z debelejšim podplatom trend, ki ga ne smete zamuditi, izbirate pa lahko tudi med ostalimi modeli, kot so elegantni škornji v chelsea stilu ter gležnjarji s podplati. Za odličen poslovni videz kombinirajte škornje s petkami v črni barvi z jeans hlačami ter srajco ali pa toplo volneno obleko.

Najbolj elegantni izbor

Salonarji so nepogrešljivi del garderobe za v pisarno. Čeprav pri izboru novih salonarjev za v službo ponavadi težimo h klasičnim modelom enostavnejšega dizajna v črnih odtenkih, se to zimo ne omejujte! Vabimo vas, da poizkusite z izborom čevljev izpopolniti svoj videz in ga s nadgraditi z malo karakterja in osebnosti v vsakodnevnem poslovnem oblačenju.

Poleg elegantnih modelov boste v Deichmannu našli tudi idealne torbice – od večjih „shopper“ modelov, kamor lahko spravite praktično vse, do manjših ali celo mini damskih torbic.

Obutev in modne dodatke, brez katerih si službenega vsakdana ne morete sploh predstavljati, boste letos zagotovo našli v Deichmannu. Uživajte v trendnih modelih loaferk, salonarjev in škornjev, s katerimi bo izbor stajlinga za v pisarno postal pravi užitek.

Preverite ponudbo na uradni spletni strani, vabljeni pa tudi v eno izmed številnih poslovalnic po celi Sloveniji!