Zanimivosti

"Bodi smart"

Oglasno sporočilo
7. 6. 2023, 14.15
Posodobljeno: 7. 6. 2023, 14.21
Deli članek:

SEB ponovno predstavil najnovejše trende malih gospodinjskih aparatov Tefal, Rowenta, Krups in WMF

Predstavniki podjetja Groupe SEB so v prelepem ambientu Golf igrišča CUBO na Smledniku pod skupnim imenom “SMART LIVING” svojim kupcem ponovno predstavili novosti in razvojne smernice najnovejših malih gospodinjskih aparatov BZ Tefal, Rowenta, Krups in WMF. Ob tem jim je Ana Žontar (@Anina kuhinja) na praktični način pokazala vse prednosti sodobnega kuhinjskega pomočnika, večnamenskega kuhalnika Cook4Me, ki vsebuje kar 150 receptov in integrirane korake enostavne priprave le teh.

Za pričetek sezone pečenja in žara na prostem, so predstavili najnovejšo linijo elegantnih in vsestranskih žarov WMF v različnih oblikah in velikostih, ter inteligentne namizne žare Tefal Optigrill+, za pripravo popolnih steakov, samo na vaš način.

Poleg tega so v skladu z najnovejšimi trendi zdrave priprave jedi pokazali različne modele cvrtnikov na vroč zrak, linije Easy Fry, s katerimi lahko na enostavni način pripravite tudi več jedi hkrati.

V sklopu Smart Home ponudbe smo spoznali različne vsestranske Rowentine pokončne sesalnike linije X-Force in robotske sesalnike Rowenta X -Plorer, ki vam odslej omogočajo dosledno čisti dom s samo pritiskom na gumb.

Seveda pa na predstavitvi niso smeli manjkati Tefalovi likalniki in sodobne parne postaje, ki edinstveno, s pomočjo svetila na konici likalnika, poskrbijo za sleherno gubo.

Ker brez prave kave ne gre, so goste navdušili še s sodobnim in elegantnim profi kavnim aparatom WMF, ter najnovejšim KRUPS Intuition Experience, s kar 21 avtomatskimi programi, izmed katerih je tudi najbolj trendi program hladnih napitkov - COLD BREW.

Za prijetno glasbeno vzdušje je poskrbela skupina Be Pop in večno nasmejana Ana Praznik, ambasadorka sesalnikov Rowenta.

Ambientu primerno so prijetni dogodek športno zaokrožili še na vadbišču golf igrišča.