Zanimivosti

Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G - pametna telefona, ki očarata na prvi pogled

oglasno sporočilo
23. 3. 2023, 12.56
Posodobljeno: 23. 3. 2023, 13.49
Deli članek:

Sledite vsem najnovejšim trendom, izbirate vedno le najboljše in uživate v vsem, kar počnete? Potem vam je gotovo zelo pomembno, kakšen pametni telefon je vaš sopotnik. Telefon nam danes ponuja neomejene možnosti – od brskanja po spletu in družbenih omrežjih, snemanja kakovostnih fotografij in videov, do številnih odličnih aplikacij, brez katerih si življenja skoraj ne moremo več predstavljati.

Tu sta pametna lepotca Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G, ki s svojim videzom, zmogljivostjo in izjemno kamero odlično dopolnjujeta vsak življenjski slog sodobnega uporabnika. Naj vam razkrijemo nekaj njunih podrobnosti in zakaj si ju boste želeli imeti zdaj.

Čudovit dizajn in krasne pomladne barve

Oba telefona se ponašata z vrhunskim steklenim zaključkom, čistimi linijami in in energičnimi barvami, ki uporabnikom omogočajo, da telefon resnično prilagodijo svojemu stilu. Galaxy A54 5G je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, bela, svetlo zelena, svetlo vijolična. Galaxy A34 5G pa je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, srebrna, svetlo zelena in svetlo vijolična.

Ker imamo uporabniki danes v telefonu in njegovih aplikacijah shranjenih ogromno občutljivih osebnih podatkov, je izredno pomembno, da je telefon zaščiten z dobrim varnostnim sistemom. Storitev Samsung Knox omogoča varnost podatkov na visoki ravni. Uporabniki pa lahko z dostopom do nadzorne plošče za varnost in zasebnost preprosto sami upravljajo s svojimi podatki in načini, kako aplikacije dostopajo do njih.

Kakovostna foto/video vsebina

Kakovostna kamera na pametni napravi je nujna, saj nikoli ne vemo, kdaj bomo naleteli na dobro vsebino. Morda ravno med nenačrtovanim srečanjem s prijatelji ujamete naslednjo priložnost, da posnamete eno boljših fotografij v vaši zbirki. Zato bosta izboljšani kameri naprav Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G s svojimi izjemnimi zmogljivostmi navdušili vse. Največji poudarek je na izboljšanem nočnem načinu Nightography  za fantastične nočne fotografije in videe. Tako kot vse zadnje kamere obeh telefonov je pri modelu Galaxy A54 5G izjemna tudi sprednja kamera za snemanje selfijev, ki omogoča osupljive podrobnosti zahvaljujoč kameri z ločljivostjo kar 32 MP. Kamera tako omogoča tudi visokokakovostne videoklice. Z izboljšanimi orodji za obdelavo fotografij, ko so te že posnete, lahko sedaj uporabniki prvič v Galaxy A seriji odstranijo tudi neželene sence in odseve.

Navdušujejo tudi veliki živahni zasloni

Telefoni so postali prave male televizije, ki jih nosimo v žepu. Z njimi nikoli ne zamudimo zaključka tekme, zadnje epizode priljubljene serije ali pa si, takoj po predstavitvi, predvajamo najnovejši vlog priljubljenega vlogerja. Zato je pomembno, da so zasloni svetli tudi na sončni svetlobi in da vsebina na njih poteka gladko.

Oba telefona nove Galaxy A serije imata izjemen živahen zaslon z odlično vidljivostjo tudi na prostem pri močnejši sončni svetlobi. Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim)  FHD+ brezkončnim O-zaslonom, Galaxy A34 5G pa ima še nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon. Z izboljšano funkcijo Vision Booster in frekvenco osveževanja 120 Hz bosta zaslona sledila uporabnikom, ko bodo ti prehajali med različnimi svetlobnimi pogoji, odlična pa sta tudi pri igranju videoiger. Da bodo telefoni z lahkoto sledili vsemu dogajanju je tu še zmogljiva baterija. Oba telefona sta namreč opremljena z izjemno zmogljivo 5.000-miliamperurno (tipično) baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot dva dni.

Za popolno doživetje zvoka ob naročilu tudi izjemno darilo

Naročite izjemni telefon Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G zdaj in ob naročilu prejmite slušalke Galaxy Buds Live za še popolnejšo Galaxy izkušnjo. Promocija traja od 22. marca do 9. aprila 2023 oziroma do razprodaje zalog. Več o ponudbi in naročilu najdete na spletni strani Samsung.