Zanimivosti

Nagradna igra: Izberite popolno obutev zase in zablestite

Oglasno sporočilo
22. 3. 2023, 08.38
Posodobljeno: 12. 4. 2023, 08.42
Deli članek:

Pomlad je čas za prebujanje in nove priložnosti. Kar seveda vključuje tudi nov par obutve. Kakšne nove čevlje bi si izbrali vi?

Vsaka posebna priložnost potrebuje tudi posebno obleko in še bolj pomembno – poseben par čevljev. Najhuje je, da si pomemben osebni dogodek, kot je na primer poročni ples ali pa prvi vzpon na Triglav, zapomnite po slabih čevljih. Prekratke hlače in zanka na obleki vas ne bosta tako zmotili kot neudobni čevlji, ki se povrhu vsega še ne podajo k vaši sanjski obleki.

Od teka za avtobusom do zaljubljenih pogledov

Izbor čevljev je vedno pomemben, saj nas prav noge vsak dan samozavestno nesejo v svet. Ko tečemo na jutranji avtobus za v šolo ali gremo zvečer s kolesom na zmenek, so prav dobri čevlji tisti, ki so nam v oporo, ko nam morda nekaj ne gre po maslu ali pa ko od vznesenih čustev frlimo po zraku. Čevlji nam pomagajo, da obdržimo stik s tlemi in s samim seboj, še vedno pa se nam zdi, da hodimo po oblakih. Zaljubljeni mladenič bo sicer dekle gledal v oči in ji popravljal nagajive kodre, ki ji jih bo kuštral pomladni veter, ter morda res ne bo opazil njenega skrbno izbranega novega para čevljev, a mladenka bo vseeno vedela, da se je njeno lahkotno počutje začelo, ko je nataknila ta popoln par. Takšnega, za vsako priložnost, pa zagotovo najdete na policah prodajaln Deichmann.

Čevlji za h krilu in kavbojkam

Zagotovo imate vsi doma omaro s čevlji in vsak par ima svojo polico. Čevlji za v službo ali za v šolo so nekje pri roki, pohodniški morda bolj na vrhu. Potem imate tiste mehke, tople čevlje za v sneg in škornje za sprehoditi psa, pa balerinke za poletne potepe po mestu in čiste športne čevlje za telovadbo s prijateljico v bližnjem fitnesu. Običajno je ženska stran omare vsaj za kakšen par bogatejša od moškega dela, saj mora imeti čevlje za h krilu, k dolgi obleki, k hlačam in navadnim kavbojkam. Oh ja, pa kolesarski, pa tisti nizki čevlji za vzpon na lokalni hrib in višji za visokogorje, pa rjavi za k plašču in črni za k jakni. No, priznajmo si, vedno pa se najde prostor še za kakšen nov par, kajne?

Iščem popolno obutev za …

Obutev za kakšno priložnost iščete vi? Morda za romantično obletnico poroke, ogled gledališke predstave, športno aktivnost, plesni večer, druženje v parku z otroki, novo službo, sproščen sprehod po mestu … Priložnosti je nešteto, vi pa nam zaupajte, za katero potrebujte nove čevlje in seveda zakaj. Najizvirnejše čaka nagrada podjetja Deichmann.

V sodelovanju s podjetjem Deichmann iščemo popolno obutev za … vas!

Vse, kar morate storiti, je, da nam najkasneje do 7. 4. 2023 zaupate, za katero priložnost potrebujete nov par obutve in zakaj. Izpolnjen kuponček pošljite na naš naslov ali pa nam vse skupaj zaupajte na elektronski naslov popolnaobutev@media24.si.

Iščem popolno Deichmannovo obutev za …

Podarili bomo 1x Deichmann bon za obutev v vrednosti 100 € in 5x Deichmann bon za obutev v vrednosti 20 €.