Zdravo?

Gwyneth Paltrow opisala svojo dieto, ljudje komentirajo: "Umiraš od lakote"

E. J.
17. 3. 2023, 20.20
Deli članek:

Zaradi strogega prehranskega režima je slavna igralka deležna posmeha.

TikTok/Zajem slike
Gwyneth Paltrow je razkrila svojo strogo dieto.

Gwyneth Paltrow je sprožila ogorčenje, potem ko je delila svojo "zdravstveno rutino" in razkrila, da je njena prehrana sestavljena le iz kostne juhe in zelenjave. 50-letna igralka je bila v začetku tega tedna gostja v podcastu Willa Cola. Dotaknila se je številnih tem, največ odzivov pa so požela stališča, povezana s prehrano.

V okviru enournega podkasta so Gwyneth vprašali, kako izgleda njena wellness rutina. Njen odgovor so spremenili v 40-sekundni posnetek, ki je postal viralen na družbenih omrežjih.

"Večerjo jemo zgodaj. Postim se s prekinitvami. Običajno pojem nekaj okoli 12. ure, zjutraj pa zaužijem samo tisto, kar mi ne dvigne krvnega sladkorja, zato spijem samo kavo. Za kosilo pa imam zelo rada juho. Večino dni za kosilo pojem kostno juho. Potem se poskusim eno uro razgibavati, nato se sprehodim, delam pilates ali s svojo trenerko Tracy Anderson. Nato imam suho ščetkanje kože in grem v infrardečo savno za 30 minut. Za večerjo jem le po paleo dieti – torej veliko zelenjave. Zame je zelo pomembno, da podpiram razstrupljanje.«

Po besedah ​​igralke so mnogi začeli dvomiti o njeni definiciji dobrega počutja. »To se mi zdi nasprotno od wellnessa«, »Iz česa je razstrupljanje?«, »To ni wellness. To je stradanje«, »Sliši se kot priprava na kolonoskopijo,« so nekateri izmed številnih komentarjev.