Drzna poteza

Na noge si je vtetoviral športne copate – da nikoli ne bo bos

M. T. V.
13. 3. 2023, 15.17
Posodobljeno: 13. 3. 2023, 19.12
Deli članek:

Nenavadna zahteva je presenetila celo vsega vajenega mojstra igle, a je navdušen nad možakarjevo drznostjo. "Zdaj bo lahko svoje najljubše čevlje nosil celo med spanjem!"

Instagram
Blazej s tetoviranimi nogami

Blazej Ambrozak iz Manchestra je goreči navdušenec določenega modela športnih copat znamke Nike. Tako jih ima rad, da se ne želi nikoli ločiti od njih. In je našel način, da si to željo uresniči. Obiskal je umetnika tetovaže Deana Guntherja in mu povedal svojo željo: naj mu za vedno na noge 'natakne' njegove najljubše športne copate!

"To je zagotovo ena od najbolj neobičajnih tetovaž, kar sem jih naredil. Njegova prošnja se mi je zdela zelo zabavna. In njegovi ženi očitno tudi," pravi tetovator, ki je pred kratkim nekomu vtetoviral izklesane trebušne mišice, tako imenovani 'sixpack'. Dean je samo za risanje čevljev na nogi porabil dve uri, nato pa še osem ur, da jih je za večno vtisnil v Blazejevo kožo. "Očitno je res predan tem čevljem in se je naveličal, da mora vsakih nekaj mesecev kupiti nove. Zdaj jih bo imel vedno na sebi, tudi ko bo šel v posteljo."

Blazej je nad 'večnimi' čevlji navdušen. Pravi, da se je za tetovažo odločil čisto spontano. "Tetovaža mi je všeč tudi zato, ker je nekaj drugačnega in nevsakdanjega. Sam postopek tetovaže je bil sicer zelo boleč, najhuje je bilo na prstih in petah, ampak je bilo vredno vse bolečine - tetovaža je izjemna," je navdušen 44-letnik.