Zanimivosti

Celjski sejem ponuja 5 zanimivih sejmov

Oglasno sporočilo
1. 3. 2023, 07.47
Posodobljeno: 22. 3. 2023, 08.31
Deli članek:

Na Celjskem sejmu vam med 17. in 19. marcem predstavljamo 5 izredno pestrih sejmov, ki vas bodo navdušili, in kar je najbolje, da boste z eno vstopnico spoznali vse sejme – Festival kave Slovenija, Altermed & GreenVita, Dnevi lovstva, Dnevi ribištva in ApiSlovenija ter zraven še kupovali po sejemskih cenah.

Marčni sejmi vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pa naj si gre za nakup prvovrstne kave za nov kavni aparat ali vprašanje, kako skuhati najboljšo kavo, ali za informacije, kam po dobro počutje, kako se lotiti vaših bolečin ali kje kupiti naravno kozmetiko in kam zaviti po dober tretma za podporo vašemu zdravju, pa tudi, kje in kako začeti s samooskrbo in kje kupiti prave sadike, semena ter kako za njih skrbeti, da boste končno imeli svoj lastni pridelek.

A tukaj se zgodba marčnih sejmov še ne konča, saj bodo sejmi prinesli veliko novega – seznanili se boste z novimi butičnimi okusi gina in čokolade, izvedeli boste, kje najti najbolj prvovrsten med ali čebelarsko opremo, spoznali najboljše medene izdelke in se nato podali še do tekmovanja v kuhanju lovskega golaža in spoznali lovce, njihovo opremo, poslanstvo, ki ga širijo pri varovanju narave, pa kinologe in sokolarstvo, hkrati pa boste hoteli spoznati še njihove kolege ribiče in njihovo opremo.

Ko se boste sprehodili med razstavljavci, boste našli toliko navdiha zase, da boste spremenili svoj način življenja. Spoznali boste telesne aktivnosti, kristale in kamne, pripomočke za nego. Na strokovnih predstavitvah in predavanjih se boste seznanili z inovativnimi rešitvami ekološkega kmetovanja, s pomenom zdrave in naravno pridelane hrane ter izvedeli za nove trajnostne pristope k ravnanju z naravo, kar se boste naučili prenesti na svoje življenjske navade in na vaš odnos do družbe.

Začnite 17., 18. in 19. marca na Celjskem sejmu s petimi marčnimi sejmi (čebelarska dneva Api Slovenija potekata 18. in 19. marca). Tako zanimivega in razgibanega sejemskega dogajanja resnično ne želite zamuditi.

POMEMBNO – cenejše karte na spletu lahko že kupite na povezavi shop.ce-sejem.si.