V vojaško zeleni in supergah

Fotografija Zelenskega in Karla III.: "Zakaj je takšen prišel pred kralja?"

E. J.
9. 2. 2023, 07.34
Posodobljeno: 9. 2. 2023, 16.13
Deli članek:

Kralj in Zelenski sta se srečala zasebno, njunih soprog pa na srečanju ni bilo. A o srečanju se govori predvsem o izbiri oblačil ukrajinskega predsednika.

Profimedia
Srečanje kralja Karla III. in ukrajinskega predsednika Volodomirja Zelenskega je bilo zasebno, Zelenski pa je tudi tokrat oblekel sproščena oblačila v vojaških odtenkih.

Britanski kralj Karel III. je včeraj v Buckinghamski palači sprejel ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega. Zelenski je v kraljevo rezidenco prišel sproščeno oblečen, v temno zelenem puloverju in hlačah podobnega tona, na nogah pa je imel športne copate.

Iz palače so na Twitterju objavili fotografije srečanja Zelenskega in kralja Karla III., mnoge komentatorje na Twitterju pa so zmotila predvsem oblačila ukrajinskega predsednika. 

"Ali ima ta moški obleko?", "Zakaj se ni primerno oblekel? Mu ni nihče povedal?", "Je mogoče, da ta tip nima srajce in kravate?", so zapisali jezni uporabniki Twitterja, ki jih je zmotila vojaška obleka ukrajinskega predsednika. 

O oblačenju ukrajinskega predsednika, zaradi katerega je ukrajinska znamka oblačil postala svetovno znana, preberite tukaj: Skoraj neznana znamka oblačil je zaradi Zelenskega vredna 150 milijonov evrov

Kralj in Zelenski sta se srečala zasebno, njunih soprog pa na srečanju ni bilo.