Zanimivosti

Hormoni v harmoniji - tudi v menopavzi

Oglasno sporočilo
15. 2. 2023, 13.09
Posodobljeno: 15. 2. 2023, 13.12
Deli članek:

Menopavza s seboj prinese telesne in duševne spremembe, ki jih povzroči upad hormonov estrogena in progesterona. Te spremembe pa močno vplivajo na kakovost življenja. Najpogostejši simptomi menopavze so vročinski oblivi, nočno potenje, pospešeno ali nepravilno bitje srca, nespečnost, depresija, razdražljivost, anksioznost, fizična in psihična izčrpanost, težave s spolnostjo, težave z mehurjem, bolečine v sklepih in mišicah.

Upad hormona estrogena povzroči tudi suhost nožnice. Ta se skrajša in postane manj elastična, spolni odnosi pa so lahko boleči. Poveča se tudi tveganje za okužbe. Estrogen je potreben za vgrajevanje kalcija v kosti. V prvih letih po menopavzi se zaradi padca estrogena kostna masa hitro zmanjšuje, zato se poveča tveganje za osteoporozo. Zakaj bi ženske vse to trpele, če si lahko pomagajo z naravnim prehranskim dopolnilom kot je Beeharmony iz Medexa?

Beeharmony vsebuje Royal Balance, edinstveno standardizirano mešanico matičnega mlečka in izvlečka žafrana, pa tudi številne vitamine, ki jih žensko telo najbolj potrebuje. Matični mleček učinkovito omili delovanje kar vseh naštetih simptomov, ki spremljajo menopavzo. Žafran med drugim pripomore k čustvenemu ravnovesju in pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje, vitamin B6 pa ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, prispeva k delovanju živčnega sistema ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Tu so še vitamin K2, ki ugodno vpliva na zdravje kosti, k normalni absorpciji kalcija in fosforja prispeva D3, vitamin E pa ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Izdelek BeeHarmony klinično dokazano pripomore k 79-odstotnemu zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, 70-odstotnemu zmanjšanju težav z nihanjem razpoloženja, 54-odstotnemu zmanjšanju vročinskih oblivov in 60-odstotnemu zmanjšanju težav v spolnosti. Druge simptome menopavze pa zmanjša za večkot 50 odstotkov. Delovanje izdelka dopolnite z brezplačnim 60-dnevnim programom Hormoni v harmoniji na www.beeharmony.si. Program vsebuje hormonsko jogo, nasvete,recepte in mnogo več.