Zanimivosti

Kako preživeti letošnje zimske počitnice?

Oglasno sporočilo
30. 1. 2023, 13.03
Posodobljeno: 10. 2. 2023, 13.07
Deli članek:

Ustvarjalno, v Pionirskem domu! Na počitniških šolah, ki bosta potekali med 6. in 10. februarjem v Pionirskem domu na Vilharjevi cesti 11 in v Artcentru na Komenskega 9, bodo otroci sproščeno in ustvarjalno preživeli proste dni. Prijave so odprte za Šolo animiranega filma, na kateri bodo udeleženci napisali pravi scenarij, narisali zgodboris, ustvarili like in ozadja ter s profesionalno opremo posneli stop animacijo v kolaž tehniki. Vpis poteka tudi na Pisano ustvarjalnico, kjer se bodo posvetili grafičnemu ustvarjanju, izdelavi vitražev in lampijonov iz akrilne folije ter oblikovanju ptic in letečih bitij iz lesa. 

V času zimskih počitnic bodo na voljo tudi Učna pomoč in inštrukcije za angleški, nemški, francoski, španski, italijanski in slovenski jezik. Ker je učna pomoč zastavljena kot individualni pouk, so cilji pedagoga usmerjeni v obravnavo učenca kot celote. Mentorji se posvetijo tudi odpravi strahov ter pridobivanju samozavesti v varnem in spodbudnem okolju. 

Počitniški šoli in Učna pomoč bodo potekale vsak dan med 7.30. do 16.30 Pri vpisu drugega otroka nudimo 20% popust na cenejšo dejavnost. 

V sredo, 8. februarja se program ne izvaja, Pionirski dom vljudno vabi na premierno uprizoritev otroške predstave Fantek in punčka, ki bo ob 18.00 v Festivalni dvorani. Predstava je nastala po istoimenski knjižni uspešnici Blaža Lukana, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga, 2021. Vstop bo prost, predstava je primerna za otroke od 3. leta daje.

Več informacij in prijave: https://www.pionirski-dom.si/