Zanimivosti

Terme Snovik - družinski svet dogodivščin

Oglasno sporočilo
24. 1. 2023, 14.14
Posodobljeno: 7. 2. 2023, 14.18
Deli članek:

Šolske počitnice se pričenjajo, čeprav so se novoletne ravno končale. Zajemimo ta posebni trenutek, ki nam je dan, da ponovno ustvarimo čudovite družinske spomine. Naj se nova fantastična dogodivščina prične, v neokrnjeni naravi, tako blizu, a tako umaknjeno, pri srednjeveškem mestecu Kamnik. Odpravimo se na popolnoma novo destinacijo, kjer vlada raj za otroke in za starše. Na počitnicah mora zavladati zabava, otroški smeh in vragolije vseh vrst, čas, da se še bolj povežemo in poigramo, saj vsak dan vsi lovimo številne šolske in službene obveznosti, menjava okolja pa je več kot dobrodošla.

Odlična lokacija za družinski oddih

Le streljaj, le dobre pol ure od Ljubljane, Celja, Kranja in le dobro uro iz bolj oddaljenih koncev Slovenije. Terme so od Kamnika oddaljene le 10 minut. Apartmaji v hiškah na robu gozda vam ponujajo super nastanitev, ki s toplino lesa oddajo pravo domačnost, ki se bo čutila tudi z okusi v restavraciji Potočka.

Plavanje, vodne vragolije. In brezplačno drsanje.

Saj veste, da je v Snoviku doma zdravilna termalna voda? V bazenih ima 32 stopinj, v masažnem bazenu pa 36. Za manjše je na voljo otroški bazenček, za večje otroke pa bodo zelo zanimivi vodna goba, slap, vodna zavesa, gejzir, masažna postelja, hitra reka ... Voda je odlična za plavanje, čofotanje in pitje, bogata s številnim minerali. Predvsem pa vam je vedno na voljo za pitje v celotnem kompleksu. Za razgibavanje v vodi poskrbijo animatorji z vodno telovadbo, vodnimi oblivi ter seveda neskončno vodno zabavo za male.

50+ aktivnosti za otroke

Ja, vsaj toliko in še več animacijskih aktivnosti.  Otroci bodo ustvarjali na delavnicah, igrali veliko igro spomin, iskali skriti zaklad, skupaj se boste odpravili na pohod z baklami, krajši pohod do kmetije. Drsanje pred plavanjem? Zakaj pa ne, tu je vse mogoče. Ob termah je na voljo  brezplačno drsanje na pokritem drsališču. Obratuje vse do 26. 2., tako jih lahko obiščete tudi na kakem kratkem dnevnem obisku, ki ga izkoristite za plavanje in drsanje hkrati. Otroci bodo uživali, zvečer pa se bodo hitro brez težav zazibali v sen. Neizbežno je srečanje s prikupnim palčkom Snovičkom, ki ima zelo rad ples in zabavo z otroki.

Pika na i tudi wellness pobeg za starše

Za sprostitev in boljše počutje staršev. V prijetnem savna ambientu se sprostite na brezplačnih savna ritualih. Zvočna kopel, vrtinčenje zraka v finski savni, pilingi v turški savni. Številne masaže z zeliščinimi olji in Kneipp tretmaji. V Snoviku je edini Kneipp center v Sloveniji, združujejo vseh pet Kneippovih stebrov zdravega načina življenja po Sebastianu Kneippu. In še namig, pripeljite še babico ali dedka, da vsak od vas ujame kratek sprostitveni trenutek za popolno ravnovesje telesa in duha. Še bolje pa bo, če bosta starša prišla v terme še sama na vikend pobeg.

V Termah Snovik boste uživali tako samo nekaj ur kot tudi več dni. In nekaj je zagotovo, vračali se boste. Želeli boste še več in več doživetij. Zato, ker vam je mar za zdravje, družino, sprostitev in še tako blizu je.

Zgodnje rezervacije prinašajo popuste. Oddajte obrazec za povpraševanje in v le nekaj korakih rezervirajte svoj naslednji termalni oddih.