Zanimivosti

Zima je prima!

Oglasno sporočilo
16. 1. 2023, 09.03
Posodobljeno: 23. 1. 2023, 09.07
Deli članek:

Ko zapade sneg, se naš svet potopi v mehko belino, ki v sebi nosi svetlobo in radost.

Da, zima je tu. Borovci so si nadeli bele kosmate klobuke in smreke so se pokrile z sneženimi svetlikajočimi kapami. Če se tudi vi, kot mali otrok, veselite zimskih radosti, ki jih prinaša ta letni čas, se odpravite V Kranjsko goro in vdihnite pravo zimo.

Zima v Kranjski Gori ima več značajev in prav vsi so nekaj posebnega: od pomrznjenih reber na smučišču do bele plasti skorje v gozdu. V gozdu je v tem času tudi marsikaj zanimivega, povsod se najdejo sledi živali, med tem, ko nam smučišče ponuja zvrhan koš snežnih vragolij. A po pameti, na smučišču se obnašamo odgovorno do sebe in drugih!

Zima je čas zimskih doživetij, zabave in iger. Poslušajte sneg, kako vam škripa pod nogam, ko greste na sprehod do izvira reke Save- Zelencev, pa piskanje rezila, ko otroške drsalke rišejo čudovite vzorce na led drsališča v centru Kranjske Gore in rezek smeh domačih otrok, ki se za pakom preganjajo na naravnem zamrznjenem »jezeru« Ledine v Ratečah. Ob povratku nazaj pa prisluhnite tistemu dobro prepoznavnem zvok smuči, ko zarežejo v urejeno snežno podlago smučišča na z žarometi osvetljenem smučišču.

Zima je pravi čas za sprostitev in pobeg od vsakodnevnih rutin. Topel objem in stisk rok poskrbita da vas ne zebe, medtem ko gazite do kolen po celem snegu. Topla savna in sprostitvena masaža pa vas bosta pomladili in poživili. Ni boljšega načina, da preženete zimsko otožnost sami, v dvoje ali pa z vsemi vam dragimi. Vse to najdete na enem mestu, v hotelih Hit Alpinea v Kranjski Gori, kjer vas le korak loči od smučišč ali pa od skoka v bazena.

Ko se pokrajina odene v sneg, se odenite tudi vi - v topel in mehak šal se zavijte in se podajte v Kranjsko Goro. Tamkajšnja zima ni neprijazna in mestna megla je niti ne »povoha«. S svojo belino in čistostjo vas bo pomirila, zapeljala in povsem očarala. Pokličite 080 88 30, pišite na info@hit-alpinea.si ali pa pobrskajte po spletu na www.hit-alpinea.si. Naj bo tudi tudi vaša zima – prima!