napoveduje prihodnost

Jasnovidka iz špargljev za leto 2023 napoveduje …

M. T. V.
30. 12. 2022, 17.14
Posodobljeno: 30. 12. 2022, 17.49
Deli članek:

V zrak vrže šopek špargljev in iz tega, kako padejo, razbere napovedi za prihodnost. Menda precej natančno.

Profimedia
Jemima Packington

Britanka Jemima Packington je edina napovedovalka prihodnosti iz špargljev na svetu. In kaj to pomeni? Da v zrak vrže šopek špargljev, nato pa iz pozicije, kako so padli na tla, razbere, kaj se obeta v prihodnosti. »Vržem šparglje in iz njih razberem vzorce. Takoj vem, kaj mi skušajo povedati,« je Jemima pojasnila za tabloid Mirror. S takšnim prerokovanjem se ukvarja že od osmega leta, dar pa je podedovala od tete, ki je prihodnost napovedovala iz čajnih lističev.

Jemimine napovedi naj bi bile menda kar od 70 do 90 odstotkov pravilne. Asparamancerka, kot si pravi, je pravilno napovedala smrt kraljice, Brexit, razkol v britanski kraljevi družini in izvolitev Borisa Johnsona za premierja. In kaj so 66-letnici šparglji napovedali za leto 2023?

Zelenjava napoveduje, da bo v kraljevi družini zajokal še en otrok – čigav bo dojenček, sicer ni povedala, a naj bi presenetil javnost. Čeprav britanska javnost kralju Karlu III. ni tako naklonjena, kot je bila njegovi materi kraljici, bo njegovo kronanje vseeno čudovit in vesel trenutek, ki bo znova povezal deželo.

Vprašanje je, kako dolgo bo Jemima še lahko napovedovala prihodnost iz špargljev, saj so ji rastline povedale, da se bo hrana prihodnje leto strašansko podražila, življenjski stroški pa švignili v višave, kar bo Otočane razdelilo na zelo bogate in hudo revne, srednji sloj bo začel izginjati, vse več bo nemirov in stavk. Vlada bo, pravijo šparglji, celo premišljevala o omejitvah hrane in kuponih. Več politikov na visokih položajih bodo razkrinkali zaradi korupcije, v Hollywoodu pa bo odmevalo nepričakovano priznanje enega od zvezdnikov, da je homoseksualec. Umrlo bo več svetovno znanih zvezdnikov, med njimi tudi nekateri zelo mladi. Angleška ženska nogometna reprezentanca naj bi osvojila svetovni pokal.