Zanimivosti

Najnovejši postopek za čisto, pomlajeno in sijočo kožo

Mateja Gornik / revija Bodi zdrava
3. 1. 2023, 17.00
Deli članek:

Si želite preizkusiti terapijo, ki bo poskrbela za sijaj vaše kože? Hydrafacial ali hidrodermoabrazija je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki deluje v treh edinstvenih korakih: čiščenje in piling, ekstrakcija in hidratacija ter dodajanje in zaščita. Koža postane po postopku pomlajena, bolj sijoča in elastična. Izkušnja s Hydrafacialom je vrhunsko doživetje tako učinkovitosti kot sprostitve, saj med postopkom ne čutite nikakršnega nelagodja.

Shutterstock
Za koga je primeren Hydrafacial?

Za koga je primeren Hydrafacial?

Hydrafacial je primeren za ženske in moške vseh starostnih skupin, od mladostne do zrele kože. Pripomore k izboljšanju stanja kože, kot so npr. pretirano izločanje loja, zamašene in/ali razširjene pore, izsušena/suha koža, aknasta koža, neenakomerna polt, pigmentacije na koži, drobne in globoke gubice, slabši tonus in upadla koža, ter dodaja še intenziven sijaj. Vsaka izmed indikacij se rešuje z vidnimi rezultati, na povsem prijeten način. Izkušeni strokovnjaki vsaki posameznici ali posamezniku sestavijo personaliziran tretma zaradi kombinacije nastavkov za eksfoliacijo, serumov in boosterjev. Tako je vsak postopek s Hydrafacialom resnično prav vaš.

BZ
Hydrafacial

Zakaj je tako poseben?

Hydrafacial je aparatura, ki se ponaša z 28 prijavljenimi patenti v eni sami napravi oziroma postopku tretmaja. S patentirano tehnologijo Hydrafacial Vortex vrtinčenja spiralno oblikovanega nastavka HydroPeel, ki kožo preskrbi z najbolj želenimi hranilnimi snovmi botaničnih sestavin (hialuronska kislina, ekstrakt semena kostanjevega lesa, izvleček rdečih alg, bakrov cink in magnezijev peptid itd.). Hydrafacial Vortex je edina tehnologija na svetu, ki dokazano mehansko učinkuje na fibroblaste. Koža se tako po enem samem tretmaju vidno obnovi, regenerira in pomladi.

BZ
Hydrafacial

Pripomore k izboljšanju stanja kože, kot so:

- pretirano izločanje loja,

- zamašene in/ali razširjene pore,

- izsušena/suha koža,

- aknasta koža,

- neenakomerna polt,

- pigmentacije na koži,

- drobne in globoke gubice,

- slabši tonus in upadla koža, ter

- dodaja intenziven sijaj.

Potek in trajanje posega

Hydrafacial – hidrodermoabrazija je povsem neinvazivna metoda, saj je draženje kože za načrtno obnovo ravno pravšnje. Postopek je neboleč, traja od 30 do 90 minut in je izredno prijeten.

Treba pa je poudariti, da se pod tem imenom pojavlja vse več naprav, ki niso enakovredne osnovnemu posegu in se seveda razlikujejo po učinkih in kakovosti storitve.

BZ
Hydrafacial

Na voljo več postopkov s Hydrafacialom

Obstaja več vrst postopkov različnih dolžin in skoraj neskončnih možnosti kombinacij boosterjev in serumov. Lahko si privoščite tretma Platinum, ki traja 60 minut, zajema pa limfno drenažo in se zaključi z LED-svetlobno terapijo ali si vzamete hiter odmor za osvežitev kože v 30 minutah.

Na voljo sta tudi tretmaja PERK za osvežitev in lifting predela okoli oči ali tretma posebej za ustnice, ki jih naredi bolj voljne in polne. Oba postopka trajata od 10 do 20 minut in sta popolna storitev pred ličenjem oziroma posebnim dogodkom, ko želite, da vaši atributi zasijejo v polni luči.

V ta namen so lepotni strokovnjaki dm Studia Ljubljana in Kranj ustvarili dm popolni Hydrafacial tretma, ki obstoječi postopek dopolni z negovalno masko za obraz in masažo dlani.

Koliko časa so vidni učinki?

Učinek je opazen že po prvem obisku. Koža postane sijoča, pomlajena, bolj elastična, izboljša se tonus in drobne gubice postanejo preteklost. Za vzdrževanje doseženega rezultata je priporočeno mesečno obnavljanje.

BZ
Hydrafacial

Stranski učinki

Hydrafacial je varen poseg in stranskih učinkov praktično ni zaznati. Takoj po posegu je lahko koža le malce bolj občutljiva in pordela. Če imate zelo tanko, zelo občutljivo, ranjeno ali vnetno aknasto kožo, pa se uporaba odsvetuje.

Pred vsakim tretmajem se v dm Studiu lahko naročite tudi na brezplačni posvetovalni termin, kjer vam bodo lepotni strokovnjaki za Hydrafacial svetovali za vas najprimernejšo kombinacijo učinkovin, da bo vaša koža resnično zasijala.

Tretmaje Hydrafacial lahko opravite v dm Studiu v Ljubljani in Kranju. V Kranju je dm Studio v zgornjem nadstropju dm prodajalne na Bleiweisovi cesti 4, v Ljubljani pa se lahko razvajate v dm Studiu na Ulici Jožeta Jame 9 v Šiški. Naročite se lahko prek obrazca za spletno naročanje ali po telefonu 04 51 70 510 za dm Studio Kranj ali na 01 513 22 28 za dm Studio Ljubljana.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

BZ
Naslovnica decemberske revije Bodi zdrava

BZ
Hydrafacial