uvod v veseli december

Priljubljena vplivneža Jure in Tjaša Marolt z voditeljico Ajdo Mlakar v praznični oddaji

R. T.
6. 12. 2022, 14.55
Posodobljeno: 6. 12. 2022, 15.03
Deli članek:

Miklavž bo danes ob 19.30 pripeljal najlepše darilne sete za celo družino, ki jih bosta v živo predstavila priljubljena vplivneža Jure in Tjaša Marolt.

Miran Juršič
Ajda Mlakar

Po jesenski uvedbi velike novosti, pogovornih oddaj z možnostjo nakupovanja v živo, ki so na sporedu vsak drugi torek ob 19.30 v aplikaciji Moj dm, nas tokratni praznični oddaji vabita s kar 50x točkami na vse predstavljene izdelke!

Miklavž bo 6. 12. ob 19.30 pripeljal v dmLIVE najlepše darilne sete za celo družino, ki jih bosta v živo predstavila priljubljena vplivneža Jure in Tjaša Marolt. Vse gledalce, ki ju bodo spremljali v živo, čakajo številne edinstvene ugodnosti in presenečenja: na primer sodelovanje v nagradnem žrebanju za čudovite obeske steklene kroglice Kristal Rogaška, s katerimi lahko okrasite božično drevo.

Facebook
Jure in Tjaša Marolt

»V vsaki oddaji se bomo dotaknili zanimivih in aktualnih tem iz sveta dm-a, ki jih bomo obravnavali v družbi kompetentnih strokovnjakov. Podajali bomo koristne in praktične informacije, ki nam bodo prišle prav v našem vsakdanu. Želim si, da bi dmLIVE postal neke vrste spletno druženje, kjer si bomo lahko izmenjevali mnenja, nasvete in koristne informacije,« je na vprašanje, zakaj ne smemo zamuditi dmLIVE, odgovorila voditeljica Ajda Mlakar.

13. 12. ob 19. 30 bosta v oddaji gostji dve vplivnici, vizažistki in strokovnjakinji za področje ličenja, Jasna Okrešel in Tina Fabjan, ki bosta priljubljeno vplivnico Gajo Prestor naličili na dva načina: za praznično kosilo s starši in prijatelji ter za glamurozno, večerno zabavo z bolj poudarjenimi toni in bleščicami ter vsem, kar sodi zraven. Tokrat bo voditeljica Melanie Mekičar, ki jo poznamo z velikih zaslonov. Tudi tokrat pripravljajo nagradna presenečenja.

V prihodnjih oddajah bodo spregovorili tudi o številnih zanimivih temah s področja lepote in življenjskega sloga. Med drugim se bodo poglobili v skrivnosti barvanja las ter poskrbeli za številne dodatne ugodnosti in nagrade.