Zvezdnica Čarlijevih angelčkov

"Leta bi lahko zdržala brez seksa, kaj je narobe z mano"

M.K.
22. 9. 2022, 19.41
Posodobljeno: 22. 9. 2022, 19.45
Deli članek:

Ameriška filmska igralka in zvezdnica Čarlijevih angelčkov Drew Berrymore je razkrila, da se ji šest mesecev spolne abstinence ne zdi veliko. Brez seksa pa bi po njenem lahko zdržala leta, zato se sprašuje, kaj je z njo narobe.

Profimedia

Zvezdnica Čarlijevih angelčkov Drew Barrymore je o spolni sli spregovorila v svoji televizijski oddaji "Drew''s News", ko sta se s sovoditeljem pogovarjala o šestmesečnem celibatu, ki se mu je leta 2016 pred snemanjem filma Tišina podvrgel igralec Andrew Garfield.

V pogovoru je 47-letna igralka priznala, da se ji šestmesečna abstinenca spolnosti ne zdi dolga in da bi brez težav lahko zdržala še dlje. "Pomislila sem, kaj ni v redu z menoj, da se mi šest mesecev ne zdi dolgo časa," je priznala Drew Barrymore. Ob tem je dodala, da bi lahko po njenem brez seksa zdržala več let.

Ameriška igralka je zaslovela že s sedmimi leti, ko je leta 1982 nastopila v filmski uspešnici E.T. V mladosti je še pred polnoletnostjo zabredla v zlorabe drog in alkohola, za kratek čas pa je "prestopila" tudi v filmsko industrijo za odrasle.