Udobje in sprostitev

Vila ob morju je luksuz za telo in dušo ter naložba, ki nikoli ne izgubi vrednosti

Oglasno sporočilo
16. 9. 2022, 10.21
Posodobljeno: 16. 9. 2022, 11.26
Deli članek:

Slovenci že desetletja vemo, kako lepa je Hrvaška, a zadnjih nekaj let je postala prava hit poletna destinacija za turiste s celega sveta, tudi za petičneže, ki znajo ceniti in uživati ​​v izjemnih naravnih lepotah, občutiti pomen počasnega življenja in sredozemske mentalitete.

lac.hr
Sukošan

Dovolj majhna, pa vendar z velikimi možnostmi in naravno raznolikostjo, lahko vsak najde na Hrvaškem košček raja zase. V današnjih hitrih časih vsi vemo, da je največji luksuz imeti svoj mali raj na zemlji, kjer se lahko odpočijemo od ponorelega sveta - vila v majhnem kraju s pogledom na morje je popoln nakup prav zaradi občutka raja.

Če se odločite za nakup nepremičnine na hrvaški obali, boste uživali v poletnih radostih, a predvsem v pogledu na čudovito morje in otoke, vsak dan pa se bo končal z romantičnim sončnim zahodom, ko se sonce počasi potopi v morske globine. In prav zato je vila na hrvaški obali luksuz, a predvsem za dušo in telo.

Luksuzna vila v Sukošanu je naložba, ki nikoli ne izgubi vrednosti, in lahko postane pravi družinski center zdravja in dobrega počutja.

SUKOŠAN PRI ZADRU

Sukošan je turistično naselje, ki leži v prostranem zalivu Zlatna luka in je le 12 kilometrov oddaljen od bisera jadranske obale, mesta Zadra. Izredna lega, razčlenjenost obale in bližina otokov, predvsem Kornatov in največje marine na Jadranu D-Marin Dalmacija, so naredili Sukošan pravi raj za navtike.Številni luksuzni apartmaji in vile, ki so v neposredni bližini morja, naredijo Sukošan priljubljeno središče, kjer se odlično počutijo domači in tuji turisti. Pohvali se lahko tudi z vrhunsko ponudbo in razkošnimi gastronomskimi storitvami.

LOKACIJA NEPREMIČNIN

Sukošan ima odlične prometne povezave, ki so seveda najbolj pomembne, da človek lahko večkrat uživa v svoji luksuzni vili. Z izstopom z avtoceste A1 ste od središča Sukošana oddaljeni le 10 km. Zadrsko letališče je s komercialnimi leti povezano s številnimi evropskimi mesti, če ste lastnik jahte, jo lahko privežete v eni izmed največjih in najbolj priljubljenih marin na Hrvaškem in Jadranu, ki se nahaja približno 2 km od objektov.