Viralen hit

Prizor, ki ga je pogledalo že 3 milijone ljudi: pes je pritekel k lastniku s kačo, ovito okoli gobca

E. J.
9. 8. 2022, 12.34
Posodobljeno: 6. 5. 2023, 08.50
Deli članek:

Po spletu kroži video nenavadne situacije, zaradi katere bi se vsakemu lastniku psa naježila koža, mnogim pa postane kar slabo. Kača ni strupena in psa ni poškodovala, še pove lovilec kač, pa tudi on ni njo, zato je je kačo izpustil nazaj v naravo.

TikTok
Za mnoge skrajno neprijeten prizor, ki pa je postal viralni hit, saj si ga je ogledalo že 3 milijone ljudi.

Kaže namreč psa, ki je stekel lastniku naproti, okoli gobca pa ima ovito veliko kačo. Najprej bi pomislili, da ga je kača napadla, se spraševali, ali je strupena, a se je na koncu grozljivi prizor, objavljen na TikToku, dobro končal, vsekakor pa je vzbudil radovednost, saj si ga je ogledalo že 3 milijone ljudi.

Treba ju je bilo ločiti

Lastnik psa iz San Diega je namreč na pomoč poklical lokalnega strokovnjaka za divje živali Bruca Irelanda. Ta je takoj prišel in na prvi pogled ugotovil najpomembnejše: kača ni strupena, nobena žival ni poškodovana. Vendar ju je bilo treba ločiti, psa pa to ni ravno zanimalo. Kačo pa vsekakor je. Strokovnjak je na TikTok tako objavil videoposnetek, na katerem je videti, kako nežno prime kačo, jo pregleda in nato odloži v vedro. Nato psu, ki se zdi precej nesrečen, ker je izgubil igračo, da še piškotek, da ga potolaži.

Kača ni strupena in psa ni poškodovala, še pove strokovnjak za divje živali, pa tudi on ni njo, zato je je kačo izpustil nazaj v naravo.