Tretjina prebivalcev nima dostopa do širokopasovnega interneta

Kljub temu, da ponudniki telekomunikacijskih storitev v zadnjih letih širijo svojo pokritost z optičnim omrežjem, mnogo gospodinjstev nima napeljane infrastrukture ali finančnih zmožnosti, da bi se nanjo priklopilo. Kar 270 tisoč slovenskih gospodinjstev do svetovnega spleta dostopa prek bakrenih žic. Ob celo najmanjših obremenitvah dosegajo šokantno nizke hitrosti. Kar pomeni, da težje delajo od doma, šola na daljavo zahteva veliko potrpljenja, slika na pretočnih storitvah pa je tako slaba, da bi jo lahko nadomestili s pantomimo. V dobi pospešene digitalizacije ostajajo ujetniki zastarele tehnologije in izjemno počasnega omrežja.

Izjemna rešitev za slab net

A vse ni tako strašno. V podjetju A1 Slovenija so se namreč s slabim internetom soočili iz oči v oči. Ker menijo, da si vsak zasluži dostop do hitrega interneta, bo A1 Slovenija uporabnike rešil težav s povezljivostjo fiksnega interneta in jim zagotovil izjemno izkušnjo interneta in televizije. Gre za nedvomno priročno in enostavno rešitev, ki bo gospodinjstvom omogočila hitrejšo in zanesljivejšo povezavo v digitalni svet.

Prijavite se in med prvimi brezplačno testirajte novo tehnologijo

Če bi radi prvi preizkusili novo tehnologijo, se prijavite na brezplačno testiranje. Poleg te ekskluzivne izkušnje vam bo A1 Slovenija za nagrado podaril kar 6 mesecev brezplačne uporabe nove dimenzije interneta in televizije. Postanite torej eno prvih izmed 270 tisoč gospodinjstev, ki se bo rešilo slabega interneta. Prijavite se čim prej na spletni strani https://www.a1.si/testni-uporabniki, saj je število mest omejeno.