Zanimivosti

6 simpatičnih fotomodelov v Sloveniji

Oglasno sporočilo
14. 7. 2022, 11.45
Posodobljeno: 20. 7. 2022, 13.01
Deli članek:

Ali potrebujete fotomodel za vašo reklamo? S fotomodeli lahko povečate vašo prodajo, saj fotografija pove več, kot pove tisoč besed. V naši agenciji smo izbrali 6 simpatičnih fotomodelov. Oglejte si njihove fotografije, pod katere smo napisali tudi nekaj besed o posamezni kandidatki.

S tem boste dobili dodatno idejo, kje se naši modeli lahko najhitreje fotografirajo in vam tako dostavijo fotografijo, ki bo zagotovo prodala več vaših produktov.

Za naročila fotomodelov nam lahko pišete na info@slovenijadom.si.

Dokazano je, da dobra fotografija lahko poveča uspeh vašega poslovanja, sploh, če se fotomodel fotografira v njegovem domačem okolju, kjer se počuti najbolje. Po naših raziskavah so naravne fotografije najbolje sprejete pri ljudeh. Kapital 21. stoletja so ljudje, zato je pomembno, da spoznate tudi karakter fotomodela, preden pričnete z njim sodelovati.

Modeli so razvrščeni po naključnem vrstnem redu, zato izberite sebi najbolj simpatičen fotomodel, shranite si kontakt in v bodoče nas kontaktirajte za posredovanje.

Živa

Živa

Kreativna vztrajna in visoko motivirana oseba, z veliko cilji, katere vedno dokonča. Njeno umetniško ustvarjanje se je pričelo že v osnovni šoli, ko je izdala svojo pesniško zbirko z naslovom “Živa knjiga”, pri kateri si poleg naziva avtorice pripisuje tudi ilustriranje. Pesmi je pisala kar med šolskimi odmori, vse dokler se ni preko samozaložbe iz njih odločila ustvariti zbirke. Knjiga je zelo hudomušno napisana in primerna za vse starosti, napisana je iz lastnih izkušenj. Bralec se ob branju zelo nasmeji, obenem pa tudi veliko nauči, saj poleg raznolikih glasovnih figur, kitičnih in verznih oblik vsebuje ter tudi dve likovni pesmi. Danes se resno ukvarja s solo petjem in pisanjem priredb. Pred kratkim je napisala in posnela videospot za svojo prvo avtorsko pesem z naslovom “Skupaj v parku”, ki je primerna za vse generacije. Pravi, da je pesem še nedokončana ljubezenska zgodba, ki se še razvija. Končati jo moramo namreč vsak zase, kajti za uspeh je potrebno odpreti srce in mu dovoliti, da napiše svoj epilog. Poleg glasbene žilice pa svoj čas pogosto nameni tudi nastopanju v filmih, serijah, oddajah in reklamah. Sodelovala je namreč že pri serijah ''Najini mostovi, ''Gospod profesor'', v oddaji Slovenija ima talent in Leta štejejo ter še v mnogo drugih. Kljub številnim hobijem v svoj urnik rada vključi tudi šport, sajmed drugim obvlada ritmično gimnastiko, trebušni ples in tenis.

Nina

Nina

Nina je izredno pozitivna, odprta in vedoželjna oseba. Že od otroštva rada stoji na odrskih deskah. Sprva se je z gledališčem srečala pri osmih letih, ko je preko lokalnega kulturnega društva nastopala v marsikateri gledališki predstavi. Kasneje se je vpisala na umetniško gimnazijo – gledališke smeri, povabili so jo tudi v Gledališče Glej, kjer je ustvarjala pod mentorstvom profesionalcev. Posebno ljubezen in naklonjenost čuti do otrok. V organizaciji Zveze prijateljev mladine Moste Polje bo letos že šestič odšla z njimi kot vzgojiteljica. Pripoveduje, da se le-tega udeležuje njena celotna družina, saj sta se starša tam spoznala in to ljubezen in predanost do najranljivejših, prenesla tudi na vse svoje otroke. Obiskuje pedagoški faks v Ljubljani, vpisala se je v 4. letnik. Njeni kratkoročni cilji so zaključiti šolanje in se zaposliti kot učiteljica razrednega pouka. Po določenem času, v kolikor ji uspe, bi rada opravila tudi šolanje za družinsko terapijo. Njeni cilji kažejo na to, da je visoko motivirana oseba, zato se je tudi ona uvrstila v naš izbor fotomodelov, ki imajo poleg izgleda tudi srce. Na taborih z otroki sliši marsikatero žalostno zgodbo, od tod tudi želja, da bi nekoč kot družinska terapevtka pomagala družinam, tistim v katerih se sami ne zmorejo spoprijeti z vsakodnevnimi težavami, življenjskimi preizkušnjami in graditi trden temelj medčloveških odnosov. Poleg odrskih desk, jo v  prostem času zanima še marsikaj. Rada slika na platna, v njeni sobi so po celi steni razstavljena njena dela. V njej se skriva, čeprav ji njena brata tega ne priznata, tudi malo športnice; rada smuča, borda in plava. Med počitnicami gre rada na potovanje in veliko časa preživlja z družino in najbližjimi. Pravi, da si ji ravno potovanja, predvsem v »tretji del sveta«, močno razširila obzorja in jo naredila izredno empatično. Med potepanjem je v svoj fotografski objektiv ujela že marsikateri nepozaben trenutek. Včasih se pred objektiv rada postavi tudi sama in od tod tudi ideja, da se preizkusi v fotomodelstvu. Želi si, da se tisti na drugi strani objektiva potrudi tako, kot se ona sama, kadar fotografira druge. ;)

Sara

Sara

Je samozavestna punca, ki zelo rada pomaga drugim ljudem. V prostem času se rada ukvarja s športom in rada teče po neokrnjeni naravi.

Kadar si zada poslovne cilje, jih tudi uresniči. Rada spoznava nove obraze in nove ljudi. Dela v trgovini. Želi ustvariti svoj lastni posel za podaljševanje nohtov. Ko bo opravila tečaj, bo pričela pridobivati prve stranke. Želi se pojaviti v kakšnih revijah za oblačila. V prostem času, med vikendi, rada preživlja čas s prijateljico in njenim očetom, v tej družbi vedno nastanejo nove, zanimive fotografije. 

Je zelo odprta oseba, če bi imela priložnost, bi se preselila tudi v tujino. Všeč ji je tudi Los Angeles, kar dokazuje, da si želi stopiti na najvišje stopničke sveta.

Ko je bila majhna, je preživela mnogo stvari, zato je danes očitno izredno motivirana, zato smo jo uvrstili v ožji izbor kvalitetnih fotomodelov.

Lucija

Lucija

Družabna in temperamentna oseba, radovedna... Ljudje pravijo, da je srčna in zelo povezana s svojo družino. Zanima jo tudi duhovni svet in na splošno vse, kar je novo. Dihalne vaje ji zelo pomagajo pri vsakodnevnem sproščanju, zato jih priporoča tudi ostalim, ki imajo stresno službo. Išče tudi globlji smisel življenja. Izobražuje se iz različnih področij, hodi na seminarje in tečaje in je prava raziskovalka novega znanja. Je izredno podjetna, imat tudi franšizno, tekstilno trgovino Ravnokar zaključuje diplomo iz hortikulture in upravljane podeželja in krajine. Želi poudariti, da imajo doma dva ponija, ki ji vsak dan krajšata prosti čas. Zelo rada tudi pomiva stanovanje, v šali pove. Rada si postavlja nove izzive. Rada potuje. Je zelo realistična oseba. Nerada govori o ciljih, saj se raje pokaže z dejanji.  Želi si delati v tujini, zato spada med vrh ambicioznih oseb, saj je vedno pripravljena na nove priložnosti.

Sanja

Sanja

Je medicinska sestra, ki živi zato, da pomaga ljudem. Je tudi zelo čustvena in dobra po srcu ter enostavna, preprosta punca. V prostem času zelo rada bere in obožuje knjige, romane, duhovne knjige in kriminalke. Večino časa se posveča družini, rada tudi piše. V prostem času se ukvarja s tekom ali kolesarjenjem, saj rada preživlja čas v naravi. Že od nekdaj jo je zanimala duhovnost. V času študija se je zanimala za vero, saj je pri sebi raziskovala, da ima vera velik vpliv pri vseh ljudeh. Vera v karkoli nam pomaga premagovati težke trenutke v življenju. Zaveda se, da obstaja nekaj več. Bolnikom, s katerimi se ukvarja, vera zelo pomaga, kakor se je prepričala na lastne oči. Trenutno dela in dokončuje diplomo, tako da bo kmalu postala diplomirana medicinska sestra, česar se že veseli. Želela bi si napisati knjigo. Njen glavni cilj v življenju je, da bi bila srečna, pomirjena sama s seboj ter obkrožena s pozitivnimi ljudmi. Samozavestno pove, da bo zagotovo postala uspešna in da jo čakajo še velike stvari.

Bralcem daje tudi en skromen nasvet za srečo: Ni nasveta za srečo. Ko bodo začutili srečo v sebi, takrat bo to tista prava sreča. Nikakor pa naj sreče ne iščejo zunaj sebe. Srčnost je pomembna vrlina pri vsakem poslovnem sodelovanju, zato smo jo uvrstili v krog izbranih fotomodelov.  

Viktorija

Viktorija

Preprosto kmečko dekle, ki trenutno dela v gostinstvu. Prosti čas ji krajšata dva ljubeča psa. Spremlja vse avto dogodke v Sloveniji in v tujini. Za štedilnikom sama pravi, da se ne znajde, zna pa popraviti vsak avtomobil. V bodoče si želi zamenjati službo, da bo lahko posvetila več časa sebi in družini. Želi si pomagati drugim ljudem preživeti slaba obdobja, saj meni, da si moramo ljudje med seboj pomagati. Želi preizkusiti nekaj novega in drugačnega, morda navezati nove poslovne stike. Po duši je bolj avanturistka, zato rada preizkuša nove stvari, saj meni, da vsaka nova izkušnja lahko rodi nekaj lepega. Bralcem bi svetovala, naj se ne bojijo sveta, naj vsakdo najde vsaj eno osebo, kateri se lahko zaupa. Premagati je potrebno vse strahove oziroma, kdor ne riskira, ta ne profitira.

Vsak dan je novo presenečenje, zato se pustimo presenetiti in uživajmo v adrenalinu, ki nam ga nudi to kratko življenje. Z lepimi fotografijami pa je naše življenje vsak dan lepše in slajše.