Pogumni svat

VIDEO: Odšel s poroke, da bi rešil psa

R.T.
17. 5. 2022, 13.36
Posodobljeno: 17. 5. 2022, 14.05
Deli članek:

V bližini Dobrepolja v Črni gori je občudovanje sprožil posnetek pogumnega svata, ki je kameram obiskovalcev poroke ponudil nenavaden prizor.

twitter
Raje je skočil reševat psa.

Niso vsi svatje z enakim zanimanjem prisostvovali dogodku, na katerem je mladi par skočil v zakonski stan. Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek mladega moškega, ki je v nekem trenutku zapustil ceremonijo, da bi pomagal iz reke izgubljenemu štirinožcu. Njegovo pozornost je moral pritegniti pes, ki je skočil v bližnjo razburkano reko. Srečni dogodek v črnogorskem mestecu Berane ob reki Lim je tako zmotil nesrečni pasji skok, ki se je komaj boril z nepredvidljivimi tokovi podivjane reke, mladi svat pa se je v svečani obleki brez pomisleka namenil, da nebogljeno žival reši iz divjih vrtincev.

Kmalu se je reševanje nemočnega življenja znašlo v središču dogajanja, pogum mladega svata pa je povsem zasenčil poročno svečanost. Da bi psa ne potegnilo v vrtinec, se je pogumni mladenič moral prav nevarno skloniti proti vodi, a dogodek se je vendarle končal srečno, kot je videti na posnetku, ki je ovekovečil ta nenavadni prizor.