Če je na vašem delovnem mestu en predmet, s katerim nikoli ne bi smeli sklepati kompromisov, je to vaš pisarniški stol. Nepravilno sedenje lahko povzroči številne težave z mišično-skeletnim sistemom, zato je pomembno, da imate stol, ki vam bo pomagal sedeti v najboljšem položaju. Dober stol sledi gibom vašega telesa, zmanjša tveganje za poškodbe zaradi obremenitev in vam pomaga pravilno sedeti, ne glede na to, koliko časa sedite vsak dan. Tak pisarniški stol je ključnega pomena tako za vaše dobro počutje, kot za vašo produktivnost. Vendar pa nobena velikost ne ustreza vsem in tisto, kar deluje za eno osebo, morda ne bo delovalo za drugo, tudi v podobnem delovnem okolju. Tukaj je 5 pomembnih stvari,  ki jih morate upoštevati pri izbiri pisarniškega stola.

AJ---logo-(002)

Za boljše počutje, več gibanja in s tem dodatne energije, vam za vaše delovno mesto priporočamo še uporabo stolov za aktivno sedenje.

Prav tako je zraven ustrezne izbire pisarniškega stola zelo pomembna tudi pravilna izbira pisalne mize. Med delom preživimo veliko ur sedeči za svojimi mizami, kako torej najdete mizo, ki ne le da izgleda lepo, ampak tudi ustreza delovnemu prostoru in vašim vsakodnevnim opravilom?

prosigma

Pomagali vam bomo odgovoriti na dve ključni vprašanji, glede prave izbire mize za vas.

V naši ponudbi boste tako našli fiksne ali nastavljive mize vseh oblik in velikosti, ter za različne namene: za pisarno, konferenčna srečanja, in mize za zunanjo opremo.

Zraven prave izbire pisarniškega stola in pisalne mize pa je pomembna tudi druga pisarniška oprema, ki bo zmanjšala stres in izboljšala vaše psihofizično počutje na delovnem mestu. Zato bi želeli izpostaviti še druge nasvete, ki se nanašajo tudi na pravilno osvetlitev z ustrezno izbiro pisarniške razsvetljave in na pohištvo za absorpcijo zvoka ter zmanjšanje hrupa

prosigma

Vam lahko pomagamo? Pri nas vedno dobite osebni odgovor na vsa vaša vprašanja.

Za vse informacije o artiklih in za pomoč pri opremi vašega delovnega mesta se obrnite na našo podporno službo za stranke.

TEL.ŠT.: 02 5858 480, 02 5858 487

E-MAIL: info@prosigma.si

SPLETNA STRAN: kataloska-prodaja.si

Veselimo se sodelovanja z vami!
Ekipa ProSIGMA d.o.o.