Intuitiven kot pametni telefon – Kavni aparat Krups Intuition preference je eleganten, moderen in zelo intuitiven avtomatski kavni aparat. Barvni digitalni zaslon spominja na zaslon pametnega telefona, po katerem drsamo s konico prsta, da izberemo svojo najljubšo kavo. Tako izbira kave kot samo vzdrževanje aparata sta zaradi tega zelo preprosta.

Napredna tehnologija za penjenje mleka – Poseben sistem za penjenje mleka in nastavljiva šoba omogočata pripravo kratkih in podaljšanih napitkov. Sistem za penjenje mleka lahko uporabljate direktno v posodi za mleko in tako zmanjšate količino odpadnega mleka. Sistem nato enostavno očistite direktno pod tekočo vodo.

One Touch Cappuccino – Za popoln cappuccino je kavnemu aparatu Krups Intuition Preference priložena skodelica za mleko, s katero ustvarite čudovito, puhasto peno, s katero si kar doma pričarate najboljši italijanski cappuccino. S pomočjo sistema One-Touch-Cappuccino lahko hkrati pripravite dve mlečna napitka.

Do 15 prednastavljenih receptov – Za hitro izbiro je na voljo do 15 prednastavljenih, najbolj priljubljenih  napitkov, kot so: Ristretto, Espresso, Lungo, Long Coffe, Doppio, Americano, Cappuccino, Latte Macchiatto, Caffe Latte...

KRUPS intuitivni svetlobni indikatorji - Rdeče lučke so opozorila za vzdrževanje (polnjenje posode za vodo, polnjenje posode za kavo, praznjenje pladnja za tekočine ipd.); ostale opozorilne lučke pa nastavite sami.

krups

Tehnologija Quattro Force - Z aktivnim mletjem, optimizirano perkolacijo kave, ultra ravnim tlačenjem kave za popolno kavo in samočistilnim sistemom. Zaradi tega sistema je mletje kave za 20% hitrejše v primerjavi z integriranimi mlinčki v drugih avtomatskih kavnih aparatih istega proizvajalca, stiskanje zrn popolno, z naprednim sistemom za iztekanje kave in samodejno iztekanje iz sistema pa bo ta aparat delal dlje.  

Patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS) – S pomočjo tega sistema se temperatura zares hitro dvigne, tako da je kava nared še prej, kot bi pričakovali. Zaradi krajšega tokokroga vode pa temperatura ne pade prehitro.

Kovinski mlinček – Mlinček za kavo je izdelan iz kovinskih materialov, da bo dolgo in natančno mlel kavo. Omogoča 5 nastavitev mletja.

Čudovit videz aparata – Kavni aparat Krups Intuition Preference bo v vašo kuhinjo vnesel eleganco in stil.

Kavni aparat KRUPS Intuition je na voljo v vseh bolje založenih tehničnih prodajalnah, kot so: Merkur, Big Bang, M Tehnika, Harvey Norman, ter pri številnih spletnih ponudnikih s tovrstnimi izdelki.

krups