KUHARSKI IZZIV

Razkrivamo bogat nagradni sklad! Sprejmi kuharski izziv!

Oglasno sporočilo
15. 4. 2022, 09.59
Posodobljeno: 15. 4. 2022, 10.57
Deli članek:

Velika noč je za ovinkom in naše mize se bodo šibile od samih dobrot. Izkoristite fantastično priložnost, da za svoje kuharske mojstrovine prejmete bogate nagrade. Prijavite se na kuharski izziv in nam pošljite fotografijo svojih velikonočnih dobrot.

Vaše velikonočne jedi bogato nagradimo!

Vsekakor bo na velikonočnem omizju veliko dobrot - in največja nagrada je, da se na ta praznik zberemo v krogu svojih najbližjih in uživamo v dobri hrani in dobri družbi. Ljubezen gre skozi želodec, tako, da ob takih priložnostih ljubiteljski kuharji nedvomno pridemo na svoj račun. Dišalo bo po kuhanih dobrotah, šunki, slastnih poticah in še mnogem drugem!

Sprejmite kuharski izziv! Svoje velikonočne jedi (glavno jed in/ali sladico) fotografirajte in jih najkasneje do 21. 4. pošljite na elektronski naslov kreativa@media24.si - za poslane fotografije lahko prejmete fantastične nagrade.

Bogat nagradni sklad!

PRVIH 50 PRIJAVLJENIH:

Najhitrejših 50 prejme praktično nagrado - paket začimb Kotanyi, da bodo vaše jedi zares dobile piko na i!

ZMAGOVALNA GLAVNA JED:

Nagrada za najboljšo glavno jed je OptiGrill Tefal, za popolno pečenje - od delno do skozi pečenih žar dobrot. Poleg ostalih vrhunskih funkcij ga odlikuje tudi tehnologija "avtomatskega senzorja za kuhanje", ki poskrbi, da se čas in temperatura se samodejno prilagodijo na debelino in število kosov, danih na žarne plošče.

Zmagovalec prejme še darilni bon Panvita v vrednosti 40 €, ki ga lahko unovči v mesnih centrih Ave!

https://www.panvita.si/blagovne-znamke/meso-in-mesnine-ave/

Prav tako vas Steklarna Rogaška obdari z izjemno dozico Diamond iz serije Game, ki je primerna za hrambo začimb, sladkorja ali drugih sestavin pri pripravi okusnih jedi. Kljub minimalistični silhueti je serija Game edinstvena - uporabili pa so najbolj priljubljene bruse v svetu kristala, tiste, ki se najmočneje zasvetijo, da ustvarijo popoln dodatek v vsakem ambientu.

ZMAGOVALNA SLADICA:

Tisti, ki pripravi najboljšo velikonočno sladico, prejme fantastični Tefal Masterchef Gourmet Baking stoječi mešalnik, ki vam bo pomagal pri peki vrhunskih kreacij! Z dodanim kompletom za pečenje za otroke omogoča čisto nove načine preživljanja časa z našimi najmlajšimi in ustvarjanja nepozabnih spominov.

Za ustvarjanje slastnih jedi pa zmagovalec v kategoriji sladic prejme še set pekačev Kaiser Classic Plus s prevleko proti prijemanju testa, ki imajo optimalen prevod in porazdelitev toplote ter rob odporen proti uhajanju testa!

Tudi zmagovalcu pri sladici pripada kristalna dozica Diamond Steklarne Rogaška iz serije Game.

NAGRADNI ŽREB:

Izmed vseh, ki boste pripravili sladico s kvašenim testom, pa izžrebamo še srečneža, ki mu Lesaffre slovenija, zastopnik za kvas Fala podarja litoželezni lonec s pokrovom za peko kruha s premerom 28 centimetrov. Fantastičen pomočnik pri peki najbolj mehkega in dišečega domačega kruha! Da bodo vaše kvašene jedi res fenomenalne, pa Falasrečnemu izžrebancu podarja še praktične nagrade.

Ko skuhate svojo glavno jed in/ali sladico, jo fotografirate in pošljete na kreativa@media24.si. Strokovna komisija z Žanom na čelu bo izbrala najboljšo glavno jed in najboljšo sladico - obe bosta bogato nagrajeni. Zmagovalca pa povabimo, da en dan kuhata z Žanom, ki jima bo pokazal majhne trike velikih mojstrov!

Pokrovitelji kuharskega tekmovanja: