Zanimivosti

Ženske priznale: "To je najboljša spodbuda, da začnem športati!"

Oglasno sporočilo
24. 1. 2022, 07.32
Deli članek:

Vsi vemo, da je za zdravo in srečno življenje potrebna uravnotežena prehrana, pitje zadostne količine vode (1 liter na 25 kilogramov telesne mase na dan) ter redno gibanje. Zdi se, da se je najtežje lotiti prav slednjega ...

"Najprej je treba poskrbeti za prehrano"

Vsi pridemo kdaj do točke, ko se zavemo, da moramo bolje poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. In pogosto je prav to fraza, ki jo od strokovnjakov slišimo najprej: temelj je prehrana, preden se lotiš vsega ostalega, poskrbi, da "pravilno" ješ.

Jemo vsak dan in pri prehranjevanju pred vsakim obrokom sprejemamo odločitve. Kaj bomo danes zaužili? Seveda mora biti - tako, kot pri vseh stvareh v življenju - tudi pri prehranskem režimu ravnovesje. Zagotovo pa se bo na telesu, umu in blagostanju poznalo, če za zajtrk zaužijemo toast s šunko in sirom, za kosilo dunajski zrezek z restanim krompirjem, za večerjo pa še en masten burger s pomfrijem - ali pa če za zajtrk popijemo smuti, ob katerem si privoščimo še polnozrnato štručko, za kosilo izberemo zdravo solato s piščancem in za večerjo kakšno lahko ribjo jed. 

Tudi, ko se nam zdi, da smo pravilno, uravnoteženo in zdravo prehranjevanje že usvojili - za doseganje maksimalno dobrih rezultatov še nismo prispeli do cilja. Potrebno je vključiti še malo miganja!

"Skrbim za svoje zdravje, ampak kar ne morem se premakniti ..."

Redna fizična aktivnost, četudi je to le daljši sprehod, tri serije trebušnjakov, ali pa vzpon na bližnji hrib, lahko izredno dobro vpliva - ne le na naše fizično telo, ampak tudi na našo splošno kondicijo, mentalno zdravje in dvig hormona sreče. 

A kaj, ko se včasih zdi tako težko ...

ŽENSKE SO NAM ZAUPALE SKRIVNOST ...

"Priznam, meni je največja motivacija za to, da začnem športati to, da si kupim nov športni set. Predvsem zato, da je res prave velikosti, da mi trenirka iz srednje šole ne vzame motivacije, še preden začnem! Pa res mi je pomembno, da je iz super materiala, pa še s takšnim potiskom, ki mi je všeč! Jaaa, to je to. Ko imam nove pajkice, športni nedrček in majčko, grem veliko bolj z veseljem migat ... Meni to pomaga!" je povedala Jasna (27) iz Kranja.

In bo držalo! Tudi druge raziskave kažejo na to, da je včasih potreben le majhen psihološki trik, da glavo naravnamo drugače in hitreje, z manj upora prispemo do želenega cilja. In zagotovo je nakup novih športnih oblačil odličen motivator pri tem, da se začnemo ukvarjati s športnimi aktivnostmi. 

Začnite športati z novimi športnimi oblačili!

Še sreča, da vam lahko prav tukaj in zdaj predstavimo novo linijo oblačil iz Pepca - tukaj je Cardio Bunny

Športna oblačila, popolna za vadbo - in tudi za vsak dan! Pri Pepcu mislijo na vse. Njihova športna oblačila niso zasnovana le za udobje med treningom, ampak tudi z mislijo na trende in stil, kar preobrazi vaš športni set v odličen komplet oblačil za vsakodnevna opravila

EKSKLUZIVNO PRI PEPCU

Vaše počutje je najpomembnejše! V novi kolekciji oblačil Cardio Bunny boste našli popolne kombinacije modnih kosov in uporabnih rešitev, v katerih se boste počutile izredno udobno in hkrati tudi ženstveno!

Oglejte is novo kolekcijo prijetnih tkanin s potiski, puloverjev, pajkic z visokim pasom in torb za športno opremo, ki vas bo zagotovo navdušila! Na voljo tudi posebna kolekcija za najstnike!