Zanimivosti

Ste vedeli, da se lahko skodelica najokusnejše kave spije pri vas doma?

Oglasno sporočilo
14. 1. 2022, 14.37
Posodobljeno: 14. 1. 2022, 14.39
Deli članek:

Pandemija koronavirusa-19 je spremenila tudi navade tistih, ki se zjutraj ne morejo odreči skodelici kave.

Skodelica najokusnejše kave v udobju vašega doma.

Skodelice najljubše pijače v lokalu, je nadomestila kava v udobju doma. Seveda pa kuhanje turške kave v džezvi ali priprava instant kave nista primerljiva z okusom kave iz kavarn. Za »tisto nekaj več« pri okusu pa potrebujemo dober kavni avtomat.

Kavni aparati znamke DeLonghi

Pri nas in po svetu so najbolj priljubljene naprave znamke DeLonghi, ki imajo sprejemljivo ceno in se ponašajo z visoko kakovostjo. Na voljo je veliko modelov, od preprostejših do povsem avtomatskih. Če se marsikatera pisarna ponaša z avtomatom za pripravo espressa ali avtomatom na kapsule, je za prijetna druženja doma mnogo bolje izbrati superavtomatsko napravo, pri kateri je izbira kavnih napitkov zelo velika, deluje pa brez dragih kapsul. V napravo natočite vodo, natresete zrna, nalijete mleko, in že si lahko na programu izberete, kakšen napitek želite: late macchiato, kremast kapučino, espresso …

Po čem se odlikujejo kavni aparati DeLonghi?

Okus v vaši skodelici ni odvisen zgolj od zrn kave, temveč tudi od postopka priprave napitka. Najboljše naprave DeLonghi vam omogočajo prilagajanje stopnje mletja kave in segrejejo vodo za posamezni napitek na zanj potrebno idealno temperaturo. Mleko se popolnoma speni, da dobite gosto peno. Še najbolje pa je, da je tudi čiščenje avtomatizirano, torej vas ne bo nikoli skrbelo, da priprava kave ne bi bila higienična.

Superavtomatski kavni avtomati DeLonghi na voljo v spletni trgovini Lepdom.si

Ko preizkusite vse napitke, ki jih ponujajo najboljše avtomatske naprave, in jih lahko izbirate z dotikom na gumbu, a si zaradi osebnih želja glede arome ali posebne mešanice kavnih zrn zaželite še več, je mogoče tudi to. Na aparatu lahko nastavite tudi osebne preference in tako pripravite kavne napitke, ki bodo prav po vašem okusu. Tako kava za vas ne bo nikoli preveč ali premalo močna.

Kaj pravite – se po tem, ko je kava popolna za vaš okus lahko v vašem domu, sploh še splača v lokal?