Zanimivosti

Kam po dober nakup?

Oglasno sporočilo
17. 1. 2022, 08.55
Posodobljeno: 17. 1. 2022, 08.56
Deli članek:

Dober nakup je tam, kjer lahko za primerno ceno izbiramo med odlično ponudbo, novostmi, super akcijami s popusti, prijazno postrežbo, svežino …

Poiščite Trajno znižane izdelke v Sparu. Projekt vključuje 2000* izdelkov priznanih blagovnih znamk. Njihova cena je znižana za 6 mesecev. Spar ima v svoji ponudbi tudi izdelke z oznako »Nikjer Ceneje«, kar pomeni, da jih nikjer ne boste našli ceneje. Poiščite na njihovih policah več kot 1000 izdelkov s to oznako!

Več na www.spar.si

*Velja za trgovine največjega formata.

Če dodatno še cenite, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete, potem je odgovor na vprašanje »kam po dober nakup« popolnoma jasen. V Spar. To je to! V nadaljevanju lahko najdete nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali pri vašem dobrem nakupu v Sparu.

Kupujte ceneje

Pred nakupom si vzemite malce časa in naredite »mini raziskavo«. Skrbno preverite ugodnosti, ne spreglejte pa tudi aktualnih kuponov, popustov in promocij. Pozanimajte se o trajno znižanih izdelkih, saj jih boste lahko kupovali dlje časa po trajno nizkih cenah.

Za vikend je vse še 10% ceneje

Če kupujete s karticami zvestobe, potem gotovo veste, da lahko tako prihranite kar nekaj denarja. Nekatere nudijo takojšnji popust, nekatere koriščenje posebnih kuponov, spet druge pa ponujajo oboje in še več.

S SPAR plus kartico dobite 10 % popust na nakup nad 30 €, ki velja vsak konec tedna, tudi za akcijsko znižane izdelke. Ne pozabite, da tedensko prejmete še 25 % popust na izdelek po izbiri. Na voljo pa so vam tudi ekskluzivni kuponi!  

Prihranite z nakupom izdelkov trgovskih znamk

Kako pogosto posežete po izdelkih trgovskih znamk v trgovinah? Izdelki blagovne znamke trgovca so navadno občutno cenejši od ostalih, a kakovost, ki jo vsem izdelkom redno preverjajo, ostaja enaka.