Zanimivosti

Mercator podarja kavo za nasmeh

Oglasno sporočilo
3. 1. 2022, 14.09
Posodobljeno: 3. 1. 2022, 14.15
Deli članek:

Prvi delovni dan v letu 2022 je pred nami.

Da boste dobro pripravljeni na nasmejano leto, poiščite Mercatorjevo »kofetarico«, nasmehnite se ji in si tako prislužite kavo.

Mercatorjeve »kofetarice«, dekleta, ki na prvi dopoldne delovnega dne v letu 2022 delijo kupone za brezplačen lonček kave Minute poiščite od 6.30 do 12. ure v Ljubljani na Bavarskem dvoru in Kongresnem trgu, v Mariboru na Mlinski ulici, v Celju na Krekovem trgu, v Kopru na Titovem trgu, Kranju na Maistrovem trgu, v Novi Gorici na Bevkovem trgu ter v Novem mestu na Glavnem trgu. S kuponom se odpravite do najbližje trgovine Mercator in si privoščite vroč lonček kave Minute, ki vas bo pogrel in vam izvabil nasmeh.

Če ste to priložnost zamudili, pa si čim prej naložite mobilno aplikacijo Moj M, kjer vas bo pričakal virtualni kupon za kavo. Mar ne bi bilo lepo, če bi nam brezplačna kavica lepšala vsako jutro v letu 2022? Z malo sreče in sodelovanjem v nagradni igri se ta želja lahko uresniči. Na Mercatorjevih družbenih omrežjih Instagram in Facebook poiščite nagradno igro, ki bo potekala do vključno 10. januarja, in se potegujte za celo leto užitkov ob kavi Minute.

Kava nam poleg nasmeha daje tudi energijo za začetek dneva in ponudi trenutek za odmor. Zato Mercator podarja kavo bolnišnicam, ki so se v zadnjih skoraj dveh letih najbolj intenzivno borijo z epidemijo covida-19. Razveselili so zaposlene UKC-ja Ljubljana in 13 bolnišnic s covidnimi oddelki po Sloveniji. Skupaj bo Mercator tako v začetku leta podaril skoraj 70.000 lončkov kave Minute.