Zanimivosti

Ugodno in enostavno: najboljši paket za starejše!

Oglasno sporočilo
27. 12. 2021, 14.26
Posodobljeno: 27. 12. 2021, 14.36
Deli članek:

Manj je več – je dejala Coco Chanel. In kako je lahko manj več tudi v prilagodljivem programskem paketu T-2, ki je namenjen predvsem starejšim?

Enostavno: izberete namreč zgolj tisto, kar zares potrebujete, tisto, kar zares tudi gledate po televiziji, in posledično plačate manj, hkrati pa imate prav vse, kar potrebujete. Manj je pri T-2 več in to za boljšo ceno.

Programski paketi so v zadnjih letih postali vse večji: več TV-programov, bolj bogata programska shema T-2, skrbno izbrani T-2 programski paketi, hitrejši in zmogljivejši internet ter številne druge ugodnosti.

Paketi so sicer ohranili konkurenčno ceno, vendar so zaradi večanja zmogljivosti za mnoge, ki toliko funkcij ne potrebujejo, preveliki. Predvsem to velja za starejše, ki ne želijo toliko različnih kanalov, recimo sploh tistih, ki so v angleškem jeziku, prav tako pa pogosto ne potrebujejo internetne povezave. Ker tega ne uporabljajo, se jim to seveda zdi tudi nesmiselno plačevati, kar je razumljivo!

Ali morda iščete pravi paket za svoje starše ali stare starše, ki uporabljajo telefon za ohranjanje stikov z otroci in vnuki, ob večerih pa radi pogledajo dober film ali televizijsko oddajo, ne potrebujejo pa interneta? Pri T-2 so našli rešitev – prilagodljivo rešitev, ki ji pravijo »tako, kot mora biti«.

Prilagodljivi paketi

Prilagodljivi T-2 paketi – za primer navajamo T2 TV + TEL, v katerega sta vključeni televizija in telefonija, ne pa internet. Če bi slednjega želeli, ga seveda lahko dokupite v drugih prilagodljivih paketih.

Paketi omogočajo tudi različno vsebino televizije:

– vse od zgolj priključka

– pa do izbire števila TV-programov (60, 130, 180 ali pa več kot 230 kanalov)

– in doplačila za druge programe (npr. HBO Premium, Yugo, Cinestar Premium, Voyo, Pink, Filmbox, časovne funkcije in druge izbirne možnosti).

Včasih je bilo TV-programov manj in vsak nov program, ki smo ga dobili v paket, je bila dobrodošla novost. Danes to ni več tako. V svetu izobilja, v katerem živimo, imeti več ni več tolikšna prednost.

Paket T2 TV + TEL je odlična rešitev za tiste, ki jim televizija pomeni veliko.

Rešitev je: imeti točno tisto, kar potrebujemo. Decembrski čas je čas, ko se po televiziji vrtijo božični filmi in zaradi mraza zunaj (ter seveda tudi aktualne epidemije, ki nam odsvetuje druženja), veliko več časa preživimo notri in pred televizijo. To je torej pravi čas, da razmislimo, kaj zares potrebujemo – kateri TV-programi so pravi za nas? Kateri nam prinašajo veselje in brez katerih bi brez težav preživeli?

December je tako idealen čas, da premislimo o programskem paketu, ki ga imamo mi ali naši najbližji in se odločimo za njegovo optimizacijo – izberemo tistega pravega in plačujemo samo tisto, kar zares potrebujemo. To še posebej velja za naše dedke in babice, ki interneta ne uporabljajo, zato jim lahko predlagamo, da izberejo paket T2 TV + TEL, ki bo za njih ravno pravšnji!

In kaj se zgodi, ko na obisk pridejo vnuki, ki bi radi gledali risanke? Brez težav izberete TV-kanale, ki otrokom ponujajo ogled risanih filmov in serij, ter tudi te vključite v svoj prilagodljiv paket. Morda pa ne potrebujete otroških kanalov, temveč bi si želeli športne programe ali pa morda programe z dobro glasbo, kot je MTV? Možnosti je zelo veliko, izbira pa izključno vaša.

Predvsem pa je pomembno, da je izbira tudi ENOSTAVNA. Osnovni paket združuje eno stacionarno telefonsko številko in dostop do TV-funkcionalnosti, ob vezavi pa vam je na voljo že za 18,99 €.

Nato pa ta paket dopolnite s tistim, kar želite:

– dodatno stacionarno številko?

– Različnimi programskimi shemami, dodatnim TV-vmesnikom ali pa časovnimi funkcijami?

– Lahko pa se dogovorite tudi za drugačen paket in vključite internet.

Preprosto tisto,kar potrebujete!

Prilagodljiv paket je čudovita priložnost, da v novem letu naredimo nekaj nepredstavljivega: znižamo svoje stroške! Letos smo namreč zabeležili grozovito rast cen vseh dobrin, ki jih nujno potrebujemo, od bencina do elektrike, hrane do vseh storitev, pa naj bo to frizer, brivec ali pa navsezadnje tudi komunala in voda. Tem stroškom se ne moremo izogniti, niti jih ne znižati, zato je nov prilagodljiv paket edinstvena priložnost – plačujemo manj, hkrati pa obdržimo tisto, kar potrebujemo in želimo imeti.

Naj bo december čaroben mesec! To čarobnost pa si v domačem okolju lahko pričaramo tudi sami – z ogledom tistih filmov, ki naša srca napolnijo s prazničnim vzdušjem in upanjem. T-2, morda najbolj prijazen operater, vam omogoča, da boste za nizko ceno uživali v gledanju svojih najljubših vsebin v družbi najdražjih.