Zmeraj iste

Številke iz sanj so mu prinesle glavno nagrado

P.T.
8. 12. 2021, 09.36
Posodobljeno: 8. 12. 2021, 09.37
Deli članek:

Moški iz Južne Avstralije je številke, ki so mu prinesle skoraj 3,4 milijona dolarjev na loteriji, videl v sanjah.

Profimedia
Slika je simbolična.

Avstralec iz Edwardstowna v Južni Avstraliji je povedal, da že nekaj let uporablja isti nabor številk za igranje loterijskih iger, potem ko so se mu prikazale v sanjah.

"Zdaj bo to težko verjeti, toda pred leti sem sanjal o številkah, s katerimi označujem svoje loterijske listke, in od takrat jih uporabljam. To so bile zelo žive sanje in v njih sem s temi številkami zadel na loteriji," je razlagal Avstralec in opisal srečen dan v budnosti. "Zdelo se je kot slutnja. Zjutraj sem skočil po živila, ko sem pomislil, da bi preveril svoj listek. Ko sem skeniral listek, se znesek nagrade ni takoj prikazal, zato sem pomislil, da sem osvojil nekaj večjega. Nato sem šel naravnost na sedež loterije, da bi izvedel, kakšna točno je nagrada."

Moški je s temi številkami označil svoj listek za nedeljsko žrebanje in na koncu je bil edini zmagovalec divizije ena – dobil je jackpot v višini 3,38 milijona avstralskih dolarjev. Dejal je, da je bilo "nadrealno" spoznati, da je zadel jackpot.

"Še vedno delam, moja žena tudi, zdaj pa si bova lahko privoščila manj dela ali se celo upokojila. Pomagala bova tudi otrokom, ostalo pa porabila za resnično uživanje v življenju," je dejal.